Kaupunkitapahtumat Espoo järjestää Espoo-päivänä 31. elokuuta 2019 suuren ilmaiskonsertin Espoon Tapiolassa, Tapionaukiolla.

Espoo-päivän konsertissa lavalle nousevat Reino Nordin, Kasmir, Paperi T, Töölön Ketterä sekä Espoo Big Band kapellimestarinaan Marzi Nyman ja solistinaan Maria Ylipää. Konsertin juontavat Kissin Jenni Haapala ja Jani Jääskeläinen.

Espoo-päivän konsertti on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Tapahtuma-alueen portit avataan yleisölle kello 14.00 ja tapahtuma päättyy kello 20.00 mennessä.

Konsertin pääjärjestäjänä toimii Kaupunkitapahtumat Espoo, joka on osa Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluita.

Konsertin yhteistyössä ovat mukana Kauppakeskus AINOA, LähiTapiola, Taco Bell, Kiss, Länsiväylä, Caruna sekä Velo & Oxygen.

Aikataulu
14.00-14.45 Espoo Big Band kapellimestarinaan Marzi Nyman ja solistinaan Maria Ylipää
15.15-16.00 Paperi-T
16.30-17.15 Töölön Ketterä
17.30-18.30 Kasmir
19.00-19.45 Reino Nordin

Vapaa pääsy
Espoo-päivän konserttiin on vapaa pääsy. Tapahtumaan ei voi hankkia pääsylippuja.

Saapuminen
Konsertti järjestetään Tapionaukiolla kauppakeskus Ainoan, Tapiolan metroaseman ja bussiterminaalin välittömässä läheisyydessä. Käytäthän julkista liikennettä! Reittioppaasta löydät bussien ja metrojen aikataulut.

Pyöräparkki
Vartioitu pyöräparkki löytyy konserttialueen välittömästä läheisyydestä Aarne Ervin aukiolta osoitteesta Tapiontori 3.

Taksitolppa
Lähin taksitolppa sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksen edustalla osoitteessa Kulttuuriaukio 2. Takseille on myös varattu jättöpaikka Tapiolanympyrän välittömään läheisyyteen.

Pysäköinti – Q-PARK
Tapiola Park pysäköintilaitos tarjoaa 2000 maksullista pysäköintipaikkaa kauppakeskus Ainoan yhteydessä. Q-PARK on avoinna lauantaina klo 04.45-24. Päivitys 28.8. klo 18:30: Tapiola Parkin P0-taso suljetaan perjantaina 30.8. klo 22. P0-taso on suljettuna koko lauantain ajan. Tapiola Parkin muut tasot normaalisti käytössä.

Palvelut
Espoo-päivän konsertti Tapionaukiolla on Tapiolan monipuolisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Tutustu Tapiolan alueen palveluihin.

Ikärajat
Espoo-päivän konsertti on ikärajaton tapahtuma. Tapahtuman suositusikäraja on 14-vuotta, jolloin toivomme alle 14-vuotiaiden saapuvan konserttiin huoltajan seurassa. Tapionaukiolle odotetaan saapuvan paljon ihmisiä, joten huomioithan kaikkein pienimmätkin konserttivieraat.

WC ja jäteastiat
Alueella on wc-alue. Ethän pissi pusikoihin! Alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on jäteasioita. Pidäthän ympäristön siistinä.

Kuulosuojaimet
Pidäthän huolta kuulostasi! Suosittelemme ottamaan ulkoilmakonserttiin omat korvatulpat mukaan. Pienille konserttivieraille suosittelemme kuulosuojaimia.

Esteettömyys
Tapahtuma-alueelle on esteetön pääsy. Pyörätuolivieraille avustajineen on varattu oma korotettu alue konsertin seuraamiseen lavan oikealla puolella. Alueella on inva-wc.

Turvallisuus ja ensiapu
Alueella on ensiapupäivystys.

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Saat konsertista enemmän irti, jos et kanna mukanasi ylimääräistä tai kiellettyä tavaraa, kuten teräaseita! Myös huomaavainen ja empaattinen käytös tekee turvallisen konserttifiiliksen kaikille.

Alueelle ei voi turvallisuussyistä tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa varaathan mukaasi sadetakin ja kumisaappaat.

Tupakointi tapahtuma-alueella on kiellettyä, konserttiväen turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi. Espoon kaupunki on savuton kaupunki.

Kaikissa ongelmatilanteissa voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Tunnistat heidät huomioliiveistä.

Kuvaaminen ja kuvien jako
Kännykkäkameroilla ja pokkareilla kuvaaminen on sallittua. Jaathan konserttifiiliksiäsi somessa tunnisteilla #espoopäivä ja #espoopäivänkonsertti

Yhteystiedot
Kaupunkitapahtumat Espoo
tapahtumaespoo@espoo.fi