3 tapaa osallistua Espoo-päivään

Pidä pihakirpputori

Yksi keino omatoimiosallistumiseen on oman pihakirpputorin pitäminen. Vuotuisen teeman ollessa kiertotalous, haluamme kannustaa jokaista espoolaista asukasta, seuraa ja yritystä ottamaan osaa Espoo-päivään kirpputorin muodossa. Ilmoita oma kirpputorisi mukaan ilmoittautumislomakkeen avulla tai tule myymään tarpeettomia tavaroitasi esimerkiksi Träskändan puistoon, Keran halleille tai Espoonlahden urheilupuistoon. Katso kuitenkin ohjeita puistokirppiksiin osallistuville ennen oman kirppispisteen pystyttämistä.

  • Noudatathan kaikkia terveysturvallisuusohjeistuksia omalla kirppispisteelläsi. Muista käyttää käsidesiä sekä pitää selkeää turvaväliä niin asiakkaisiin kuin muihin alueen myyjiin

Tiesitkö, että Espoo-päivänä 28.8. vietetään myös Siivouspäivää? Nyt on loistava mahdollisuus samalla juhlia kaupunkia, päästä eroon turhista tavaroista ja ottaa osaa koko Suomen laajuiseen tapahtumaan kotikulmillasi!

Nauti Espoo-päivän wienerleivos

Herkullinen wienerleivos on helppo leipoa itse kotoa käsin! Ohje leivoksen valmistamiseen löytyy nettisivuiltamme sekä instagramistamme @espoopaiva. Leivos pohjautuu 1800-luvun loppupuolella nautittuihin Herrasväen wienerleivoksiin, jotka olivat osa huviloissa pidettyjen kesäjuhlien herkkupöytää.

Leivoksia on myös mahdollista ostaa joistakin espoolaisista kahviloista, Katso lista mukana olevista kahviloista ja nappaa herkku mukaasi matkan varrelta. Leivoksia voi myös löytää joidenkin Espoo-päivän tapahtumien yhteydestä.

Herkuttele piknikillä

Juhlista Espoo-päivää pitämällä piknik! Hyviä piknikpaikkoja ovat esimerkiksi lähialueesi puistot, taloyhtiösi piha tai vaikkapa oma olohuone. Kasaa eväät laukkuun, ota viltti mukaan ja suuntaa piknikille.

Monet Espoo-päivän tapahtumista järjestetään tänä vuonna puistoissa tai rannoilla. Kurkkaa Espoo-päivän tapahtumalistaus ja mieti, voisitko mennä piknikille jonkin tapahtuman yhteyteen, Esimerkiksi Träskändän puisto sekä Haukilahden uimaranta tarjoavat mahdollisuuden nauttia musiikista yhdessä piknikherkuttelun kanssa.

Jaa piknik-tunnelmointisi Instagramissa ja Facebookissa #espoopäivä ja tägää meidät @espoopaiva mukaan ja ole osa Espoo-päivää myös somessa! 

Ihmisiä piknikillä puistossa aurinkoisena kesäpäivänä