Hae projektiavustusta Espoo-päivän tapahtumaan!

Espoo-päivän tapahtumiin on haettavissa kulttuurin projektiavustusta.

Espoon kulttuuriavustusten myöntämää projektiavustusta voi hakea omaan Espoo-päivän ohjelmaan. Projektiavustukset on suunnattu kulttuuritapahtumille ja muille taide- ja kulttuuriprojekteille eri puolilla Espoota.

Projektiavustuksia voi hakea niin kulttuuritoimijat, yhteisöt ja työryhmät kuin yksityishenkilötkin. Avustukset on suunnattu maksuttomille tapahtumille. 

Projektiavustusten hakemukset on suositeltavaa jättää toukokuun loppuun mennessä, jotta hakemus ehditään käsittelemään hyvissä ajoin ennen Espoo-päivää.  

Lisätietoja projektiavustuksista ja hakemuksen jättämisestä löydät osoitteesta https://www.espoo.fi/…/kulttuuri-ja…/kulttuuriavustukset.

Vuoden 2023 taiteilijahaku nyt käynnissä

Taiteilija ja taiteilijaryhmä, hae tuotantorahaa ja toteuta yhteisöllinen ilmasto-optimistinen taideteos Espoo-päivään. 

Tule mukaan luomaan tulevaisuudentoivoa ja tekemään taideteos kestävän kehityksen periaattein. Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut on avanneet haun, jossa etsitään taiteilijaa tai taiteilijaryhmää toteuttamaan Espoo-päivänä huipentuva yhteisötaideteos.  

Teos on Tulevaisuustarinoita-konseptin huipentuma. Tulevaisuustarinoita-konseptin tavoitteena on luoda kestävämpiä tapahtumia ja pyrkiä vastaamaan ihmisten kokemaan ilmastoahdistukseen sekä elävöittää kaupunkitilaa yhdessä kaupunkilaisten kanssa. 

Yhteisötaideteoksen toteutusta tehdään yhteistyössä kaupunkilaisten, ulkoisten kumppanien sekä tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden yksiköiden kanssa Suur-Espoonlahden alueella kesän 2023 aikana.  

Nyt on oikea hetki uneksia uusia unia, ottaa askeleita kohti parempaa huomista ja kirjoittaa tulevaisuuden tarinat! 

Haku on auki 28.4.-28.5.2023. 

Tutustu tarkemmin hakuohjeisiin ja hae mukaan osoitteessa https://www.espoo.fi/fi/tulevaisuustarinoita. 

Tapahtumien ilmoittaminen ohjelmistoon on auennut!

Tapahtumien ilmoittaminen Espoo-päivään on nyt auki – ilmoita omasi mukaan

Espoo-päivänä kaupunki täyttyy erilaisista ikimuistoisista tapahtumista. Tänä vuonna Espoo-päivää juhlitaan perjantaina 25. ja lauantaina 26. elokuuta. Espoo-päivän ohjelmistoon on tervetulleita kaikki maksuttomat ja kaikille avoimet tapahtumat, jotka ovat poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. 

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä. Tapahtumia voi ilmoittaa mukaan aina 26.8. asti, mutta suosittelemme ilmoittamaan tapahtuman mukaan mahdollisimman pian. Tapahtumat tulevat julkiseksi myöhemmin kesällä, kun tapahtumakalenteri julkaistaan.

Espoo-päivän tiimi auttaa ongelmien ja kysymysten herätessä. Meihin voi ottaa yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen espoo.paiva@espoo.fi