Espoo juhlii! 22.–27.8.

Espoo juhlii! -viikossa mukana yli 300 tapahtumaa – kiitos kaikille järjestäjille ja kävijöille!

Espoo juhlii! -viikko sekä Espoo-päivä 2022 ovat nyt takana päin. Upea juhlaviikko muodostui yli 300 tapahtumasta, joiden järjestämisestä vastasivat paikalliset yhdistykset, yritykset, asukkaat ja muut yhteisöt. Tekemistä ja ihmeteltävää löytyi eri puolilta Espoota, ja laajasta tapahtumien kirjosta löytyi taatusti jokaiselle jotakin.

Maanantaista perjantaihin Espoossa nähtiin ja koettiin tapahtumia ympäri kaupunkia. Juhlaviikko polkaistiin vauhdikkaasti käyntiin maanantaina, kun taidenäyttelyt täyttivät Tapiolan ja FC Honka kohtasi HIFK:n Tapiolan urheilupuiston nurmella. Tiistaista lauantaihin kaupunkilaisia ilahdutti kiertävä juhlakarnevaali, jonka ohjelmaan kuului muun muassa tanssiesityksiä, makkaranpaistoa sekä Aleksanteri Hakaniemen akustinen keikka.

Sulosoinnuista päästiin nauttimaan myös muualla, sillä viikon aikana Espoossa nähtiin lähes 20 musiikkiesitystä. Juhlaviikolla nähtiin myös lukuisia tanssi-, sirkus- ja teatteriesityksiä. Tapahtumat eivät rajoittuneet pelkästään esityksiin, vaan kävijät pääsivät testaamaan omia taitojaan esimerkiksi tanssin, melonnan ja maalaamisen parissa.

Upea juhlaviikko huipentui perinteiseen Espoo-päivään, jolloin maksuttomat tapahtumat täyttivät kaupungin. Lauantaina espoolaiset sekä espoonmieliset saivat valita lempitapahtumansa yli 80 tapahtuman joukosta. Aurinkoinen ja iloinen päivä toimi upeana lopetuksena historian ensimmäiselle Espoo juhlii! -viikolle.

Lämmin kiitos kaikille Espoo juhlii! -viikossa mukana olleille.  Nähdään taas seuraavana vuonna!