Aurinkotuulenpolku-elokuvanäytös Kino Tapiolassa

Aurinkotuulenpolku-elokuvanäytös Kino Tapiolassa

Espoo Cinén Espoo-päivän maksuttomassa ohjelmistossa esitetään Anastasia Lobkovskin Aurinkotuulenpolku. Näytös toteutetaan yhteistyössä Ylen kanssa, ja Lobkovskin elokuva esitetään perjantaina 25.8. klo 20 samanaikaisesti sekä Kino Tapiolassa että Yle Teemalla.

Aurinkotuulenpolku kertoo Aliisasta (Alina Tomnikov), joka asuu Suomen syrjäseudulla ja pitää huolta kahdesta pikkusisaruksestaan. Tarina alkaa, kun maahan osuva aurinkotuuli lamaannuttaa koko sähköverkon ja jättää perheen sekä ympäröivän pienen yhteisön kriisin keskelle selviytymään. Ennen elokuvaa esitetään lyhytelokuva, joka esittelee elokuvantekijöiden taustoja, sekä itse elokuvan poikkeuksellista tekotapaa.

Ylen kanssa yhteistyössä järjestettävä näytös on osa Yle Teeman uutta Indieklubia. Klubin pyrkimyksenä on nostaa esille suomalaista indie-elokuvaa, jota tehdään usein pienellä budjetilla ja perinteisten rahoitusrakenteiden ulkopuolella, vahvan intohimon, kokeilunhalun ja omaehtoisuuden ohjaamana. Aurinkotuulenpolku on ensimmäinen elokuva, joka Indieklubissa näytetään, ja jatkossa klubissa esitellään vuosittain 2–4 eri genren indie-elokuvaa.

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Espoo Ciné

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 20:00 -
25/08/2023 klo 22:00
 

Sijainti

Suur-Tapiola
 

Osoite

 

Jaa ystäville