Espoo juhlii! -klubi / Harakanpesä

Espoo juhlii! -klubi / Harakanpesä

Uusi tapahtumasarja rantautuu Espoon baareihin ja ravintoloihin Espoo-päivän aattona perjantaina 25.8.2023. Ohjelmassa musiikkia, stand upia, taikuutta, runoutta. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa viihtymään ja starttaamaan Espoo-päivän juhlinta!

Espoo juhlii! -klubeihin on vapaa pääsy, tarkista mahdollinen narikkamaksu ja ikärajat ravintolakohtaisesti.

Tapahtuman tuottaa Kaupunkitapahtumat Espoo osaksi Espoo-päivän ohjelmistoa yhteistyössä tapahtumapaikkojen kanssa, kokonaisuutta on mahdollistamassa myös Tapahtumien yhteisöllinen Espoo -kehitysohjelma.

Ohjelmassa Harakanpesässä:

17-18 Tomi Puukko
18-19 Timo Taikuri
19-21 Tietovisa (ravintolan oma ohjelma)
21-22 Pilvet Pilvet

Tomi Puukko 

Tomi Puukko on Vantaalainen laulaja-lauluntekijä, jonka energisistä keikoista on käytetty termejä vaarallinen, ylivoimainen, ja hämmentävän hyvä. Suomen Dan Auerbachiksi (The Black Keys) nimetty Puukko julkaisi erittäin hyvää palautetta saaneen ja itse tuotetun Debyyttialbuminsa huhtikuussa 2023 ja kiertää tämän tiimoilta ympäri Suomea.

Taikuri Timo Kulmakko 

Timo Kulmakko on pitkän linjan ammattilainen ja kokenut viihdyttäjä jo muutaman vuosikymmenen ajan. Paljon on tapahtunut Pikku Kakkos-vuosien jälkeen, mutta ananasakäämä on aika monella vieläkin kohtalaisen hyvässä muistissa. Espoo juhlii –klubeilla Timo tekee lähitaikuutta ja luo käsinkosketeltavia ja silmien alla tapahtuvia ihmeitä toinen toisensa perään.

Pilvet Pilvet 

Pilvet Pilvet (vanhalta nimeltään Improbatur) on suomenkielistä bändipoppia soittava viisihenkinen, parikymppisistä kundeista koostuva yhtye, joka on kerännyt kohta kolme vuotta kestäneen matkan varrella verrattain suurta indie-suosiota. Bändin soundimaailma on kitarapainotteinen ja äänityksille ominaista on myös syntikan ja stemmavokaalien runsas hyödyntäminen sekä liikkuvat bassolinjat ja tiukat rumpukompit. Biisit vaihtelevat nopeatempoisista energiapläjäyksistä hitaampiin ja tunteellisempiin balladeihin. Bändin vaikuttava live-show valloittaa kuulijan kuin kuulijan. Pilvet Pilvet on juuri solminut levytyssopimuksen maailman suurimman levy-yhtiön, Universal Musicin kanssa ja julkaisee uuden nimensä alla musiikkia ensimmäistä kertaa syyskuussa. 

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Kaupunkitapahtumat Espoo

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 17:00 -
25/08/2023 klo 22:00
 

Sijainti

Suur-Leppävaara
 

Osoite

 

Jaa ystäville