Espoo juhlii! -klubi / Olarin Ossi

Espoo juhlii! -klubi / Olarin Ossi

Uusi tapahtumasarja rantautuu Espoon baareihin ja ravintoloihin Espoo-päivän aattona perjantaina 25.8.2023. Ohjelmassa musiikkia, stand upia, taikuutta, runoutta. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa viihtymään ja starttaamaan Espoo-päivän juhlinta!

Espoo juhlii! -klubeihin on vapaa pääsy, tarkista mahdollinen narikkamaksu ja ikärajat ravintolakohtaisesti.

Tapahtuman tuottaa Kaupunkitapahtumat Espoo osaksi Espoo-päivän ohjelmistoa yhteistyössä tapahtumapaikkojen kanssa, kokonaisuutta on mahdollistamassa myös Tapahtumien yhteisöllinen Espoo -kehitysohjelma.

Ohjelmassa Olarin Ossissa:

17-18 Make & Gisu
19-20 Pilvet Pilvet
21-22 Päiväkirjaklubi

Make & Gisu 

Make ja Gisu on kahden ystävän muodostama uusi rap- duo Espoosta. Parivaljakon musiikissa kuullaan sekä perinteisempää että myös modernia hiphop- saundia omintakeisella otteella. Lyriikoissaan Make ja Gisu peilaavat runollisella, mutta sulavalla flowlla omaa sielunmaisemaansa sekä ympäröivää maailmaa.

Pilvet Pilvet 

Pilvet pilvet (vanhalta nimeltään Improbatur) on suomenkielistä bändipoppia soittava viisihenkinen, parikymppisistä kundeista koostuva yhtye, joka on kerännyt kohta kolme vuotta kestäneen matkan varrella verrattain suurta indie-suosiota. Bändin soundimaailma on kitarapainotteinen ja äänityksille ominaista on myös syntikan ja stemmavokaalien runsas hyödyntäminen sekä liikkuvat bassolinjat ja tiukat rumpukompit. Biisit vaihtelevat nopeatempoisista energiapläjäyksistä hitaampiin ja tunteellisempiin balladeihin. Bändin vaikuttava live-show valloittaa kuulijan kuin kuulijan. Pilvet pilvet on juuri solminut levytyssopimuksen maailman suurimman levy-yhtiön, Universal Musicin kanssa ja julkaisee uuden nimensä alla musiikkia ensimmäistä kertaa syyskuussa.

Päiväkirjaklubi 

Päiväkirjaklubi on ilmiö, joka myy saleja täyteen ympäri Suomen. Baarien lavoilla kuullaan kahden lukijan autenttisia merkintöjä siitä, millaista on ollut elää suomalaisena teininä viime vuosituhannen lopulla. Luvassa on samaistumista, yhteenkuuluvuutta, naurua, noloutta, myötähäpeää ja jopa hurmosta. Päiväkirjaklubeilla entiset teinit, nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit ovat jakaneet kirjoituksiaan yleisölle aina vuodesta 2014 alkaen. Klubeilla on luettu paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä, kouluaineita ja runoja. Illan päättää aina Noloin teiniruno -battle, jonka voittajan valitsee yleisö. Mitä nolompaa, sen parempaa! Klubin parhaista teksteistä on myös julkaistu kirja (Eeva Vekki & Risto K. Järvinen: Päiväkirjaklubi. Nemo, 2019)

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Kaupunkitapahtumat Espoo

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 17:00 -
25/08/2023 klo 22:00
 

Sijainti

Suur-Matinkylä
 

Osoite

 

Jaa ystäville