Espoo juhlii! -klubi / Ravintola Base

Espoo juhlii! -klubi / Ravintola Base

Uusi tapahtumasarja rantautuu Espoon baareihin ja ravintoloihin Espoo-päivän aattona perjantaina 25.8.2023. Ohjelmassa musiikkia, stand upia, taikuutta, runoutta. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa viihtymään ja starttaamaan Espoo-päivän juhlinta!

Espoo juhlii! -klubeihin on vapaa pääsy, tarkista mahdollinen narikkamaksu ja ikärajat ravintolakohtaisesti.

Tapahtuman tuottaa Kaupunkitapahtumat Espoo osaksi Espoo-päivän ohjelmistoa yhteistyössä tapahtumapaikkojen kanssa, kokonaisuutta on mahdollistamassa myös Tapahtumien yhteisöllinen Espoo -kehitysohjelma.

Ohjelmassa Ravintola Basessa:

17-18 Päiväkirjaklubi
18-19 Spick & Span
19-20 Tomi Puukko
20-21 Jamie MacDonald
21-22 Rebekka Holi

Päiväkirjaklubi 

Päiväkirjaklubi on ilmiö, joka myy saleja täyteen ympäri Suomen. Baarien lavoilla kuullaan kahden lukijan autenttisia merkintöjä siitä, millaista on ollut elää suomalaisena teininä viime vuosituhannen lopulla. Luvassa on samaistumista, yhteenkuuluvuutta, naurua, noloutta, myötähäpeää ja jopa hurmosta. Päiväkirjaklubeilla entiset teinit, nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit ovat jakaneet kirjoituksiaan yleisölle aina vuodesta 2014 alkaen. Klubeilla on luettu paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä, kouluaineita ja runoja. Illan päättää aina Noloin teiniruno -battle, jonka voittajan valitsee yleisö. Mitä nolompaa, sen parempaa! Klubin parhaista teksteistä on myös julkaistu kirja (Eeva Vekki & Risto K. Järvinen: Päiväkirjaklubi. Nemo, 2019)

Spick & Span 

Spick & Span on kahden naisen (Mari Hatakka ja Tiina Isohanni) akustinen lauluduo, joka säestää itseään mm. pulloharjalla ja kakkuvuoalla. Spick & Spanin kappaleet kertovat ihmissuhteiden koukeroista esimerkiksi otsikoin ”I’m the other woman” ja ”Act like a married man”. Laulut ovat 1940-50-lukujen yhdysvaltalaisen kantrimusiikin helmiä, joita duon naiset tulkitsevat antaumuksella, joskus jopa paatoksella, mutta aina pilke silmäkulmassa. Jokainen kuulkoon kunniansa! Mari Hatakka ja Tiina Isohanni ovat esiintyneet yhdessä aiemmin mm. Topi Sorsakoski& Agents-yhtyeen riveissä, Leningrad Cowboysseissä ja Fabuletteseissa. 

Tomi Puukko 

Tomi Puukko on Vantaalainen laulaja-lauluntekijä, jonka energisistä keikoista on käytetty termejä vaarallinen, ylivoimainen, ja hämmentävän hyvä. Suomen Dan Auerbachiksi (The Black Keys) nimetty Puukko julkaisi erittäin hyvää palautetta saaneen ja itse tuotetun Debyyttialbuminsa huhtikuussa 2023 ja kiertää tämän tiimoilta ympäri Suomea.

Jamie MacDonald 

Jamie MacDonald is one of Finland’s most-loved stand-up comedians – at least in Kallio. Still very much an immigrant, he delivers political punches with a charming smile. He has co-created shows like Feminist Comedy Night and the Thalia award-winning drag, burlesque and comedy show Punch Up! – Resistance and Glitter, and the monthly queer salon Attic Underground. His most recent solo show, Cuck, takes on fatherhood, masculinity, and online humiliation, which sounds high-brow but it’s rather a lot of dirty queer jokes. He’s currently doing a PhD on dirty queer jokes. You may not think you’re into queer dirty jokes, but trust us, you probably are.

Rebekka Holi 

Rebekka Holi on Helsingistä kotoisin oleva artisti ja lauluntekijä, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan elämänsä kokemuksista ja koukeroista. Holi on villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018.  Syyskuussa 2021 julkaistiin Holin esikoisalbumi ”Posliinijättiläinen”. Keväällä ja kesällä 2023 Holi on julkaissut singlejä ja tulevan vuoden vaihteessa seuraavan kokopitkän albuminsa.  

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Kaupunkitapahtumat Espoo

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 17:00 -
25/08/2023 klo 22:00
 

Sijainti

Suur-Leppävaara
 

Osoite

 

Jaa ystäville