Espoo juhlii! -klubi / Vaappuva Ankka (Kivenlahti)

Espoo juhlii! -klubi / Vaappuva Ankka (Kivenlahti)

Uusi tapahtumasarja rantautuu Espoon baareihin ja ravintoloihin Espoo-päivän aattona perjantaina 25.8.2023. Ohjelmassa musiikkia, stand upia, taikuutta, runoutta. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa viihtymään ja starttaamaan Espoo-päivän juhlinta!

Espoo juhlii! -klubeihin on vapaa pääsy, tarkista mahdollinen narikkamaksu ja ikärajat ravintolakohtaisesti.

Tapahtuman tuottaa Kaupunkitapahtumat Espoo osaksi Espoo-päivän ohjelmistoa yhteistyössä tapahtumapaikkojen kanssa, kokonaisuutta on mahdollistamassa myös Tapahtumien yhteisöllinen Espoo -kehitysohjelma.

Ohjelmassa Kivenlahden Vaappuvassa Ankassa:

17-18 Rebekka Holi
19-20 Helsinki Poetry Connection
20-21 Taikuri Timo Kulmakko
21-22 Make & Gisu


Rebekka Holi 

Rebekka Holi on Helsingistä kotoisin oleva artisti ja lauluntekijä, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan elämänsä kokemuksista ja koukeroista.
Holi on villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018.  

Syyskuussa 2021 julkaistiin Holin esikoisalbumi ”Posliinijättiläinen”. Keväällä ja kesällä 2023 Holi on julkaissut singlejä ja tulevan vuoden vaihteessa seuraavan kokopitkän albuminsa. 

Helsinki Poetry Connection: kolme runoilijaa; Arja Pekurinen, Riku Räihä & Tiina jokelainen 

Arja Pekurisen ja Riku Räihän performanssiryhmä esittää Räihän vuorovaikutteista lavarunoutta ja tekstikoosteita. Tiina Jokelainen: ”Kirjoitan ja puhun arjessani paljon mutta kun avaan suuni lavalla: koen aidosti tulluksi kuulluksi ja ymmärretyksi. Rakastan leikitellä sillä miltä runo näyttää ja kuulostaa lausuttuna. unoudessani käsittelen traumoja, ilmastonmuutosta, epäoikeudenmukaisuutta, elämän eroja ja iloja, kuinkas muutenkaan”

Taikuri Timo Kulmakko 

Timo Kulmakko on pitkän linjan ammattilainen ja kokenut viihdyttäjä jo muutaman vuosikymmenen ajan. Paljon on tapahtunut Pikku Kakkos-vuosien jälkeen, mutta ananasakäämä on aika monella vieläkin kohtalaisen hyvässä muistissa. Espoo juhlii –klubeilla Timo tekee lähitaikuutta ja luo käsinkosketeltavia ja silmien alla tapahtuvia ihmeitä toinen toisensa perään.

Make & Gisu 

Make ja Gisu on kahden ystävän muodostama uusi rap- duo Espoosta. Parivaljakon musiikissa kuullaan sekä perinteisempää että myös modernia hiphop- saundia omintakeisella otteella. Lyriikoissaan Make ja Gisu peilaavat runollisella, mutta sulavalla flowlla omaa sielunmaisemaansa sekä ympäröivää maailmaa.

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Kaupunkitapahtumat Espoo

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 17:00 -
25/08/2023 klo 22:00
 

Sijainti

Suur-Espoonlahti
 

Osoite

 

Jaa ystäville