Hollywoodland

sellosali@espoo.fi

Hollywoodland

194 194 people viewed this event.

Pe 27.8., la 28.8. ja su 29.8.2021 klo 18 alkaen

Sellosalissa järjestetään tänä vuonna osana Espoo-päivän ohjelmaa ainutlaatuinen upottava elämys: luvassa on esitys siitä, kuinka olla nähty, pidetty, rakastettu, kuinka paljon olet valmis uhraamaan menestyksen vuoksi, kuinka olla kuolematon.

Sellosali muuttuu elokuun viimeisen viikonlopun ajaksi Hollywoodlandiksi, jonka sisällä katsoja voi seurata hahmoja pyrkimässä menestykseen elokuvamaailman karussa feikkitodellisuudessa. Koe-esiintymisiä, onnistumisia, pettymyksiä, kateutta ja glamouria ja sen alla veresliha.

Yleisölle pääsymaksuton esitys tapahtuu Sellosalin kaikissa tiloissa: yleisö ei istu passiivisesti katsomossa vaan saa kulkea läpi tarinoiden verkon ja kurkistaa Hollywoodin elokuvastudioiden taianomaiseen maailmaan. Kehotamme upottautumaan elämykseen ja pukeutumaan glamorööisempään asuusi!

Tapahtumaan otetaan rajatusti katsojia ja ennakkoilmoittautuminen avataan elokuun alussa.

Esityksen toteuttaa 00100Ensemble yhteistyössä Sellosalin, Tanssikoulu DCA:n sekä Musiikkiopisto Juvenalian kanssa. 00100Ensemble on esittävän taiteen ammattilaisryhmä, joka toteuttaa suuria, katsomottomia esityksiä erilaisiin tiloihin. Katsojan kokemus esityksen maailman sisällä on aina uniikki, mutta turvallinen ja viihdyttävä.

K-18

Esityksen kesto n. 1 h / ryhmä.

Tapahtuma on pääsymaksuton.

Esityksessä kuljetaan porrastetusti pienissä ryhmissä. Kerää oma 1-5 hengen porukkasi ja varmista pääsysi Hollywoodlandiin varaamalla paikkasi ajoissa!

Ilmoittautuminen avataan ti 10.8.2021 – seuraa Sellosalin tiedotusta.
Tarkemmat esitysajat löydät ilmoittautumisen yhteydessä ja lisäohjeet saat sähköpostilla varattuasi paikkasi.

Huomioithan, että tapahtuma ei ole esteetön.

To register for this event please visit the following URL: https://sellosali.fi/fi-FI →

 

Date And Time

27/08/2021 at 18:00 to
29/08/2021 at 21:00
 

Sijainti

 

Event Category

Share With Friends