Katusirkuskarnevaali Tapiolan Kulttuuriaukiolla

Katusirkuskarnevaali Tapiolan Kulttuuriaukiolla

Katusirkuskarnevaali saapuu jälleen Espooseen 26.8.2023!

Jo kolmatta vuotta ympäri Suomea kiertävä Katusirkuskarnevaali rantautuu Tapiolan Kulttuuriaukiolle osaksi Espoo-päivän ohjelmistoa 26.8.2023. Nykysirkuksen ilosanomaa levittävä tapahtuma on erityislaatuinen yhdistelmä rentoa tunnelmaa ja maailmalla kiertäneitä nykysirkusesityksiä!
Tapahtumapaikkana toimii Tapiolan Kulttuurikeskuksen Kulttuuriaukio. Kaikenikäisille sopiva ja yleisölle ilmainen Karnevaali järjestetään piknik-hengessä, joten varauduthan omalla istuinalustalla tai retkituolilla.

Cirque Salmenaho – Sirkusta Metsässä:
Kaksi sirkustaiteilijaa ovat eksyneet metsään. Voiko täällä olla sirkus? Luvassa on akrobatiaa, jongleerausta ja musikaalista vaaralla leikittelyä. Cirque Salmenaho palaa kansainvälisiltä areenoilta takaisin kotikonnuille Suomeen koko perhettä riemastuttavalla esityksellä.
Esiintyjät: Erika Ahola ja Matias Salmenaho. Kesto n. 40 min.

Simon Llewellyn – We are the Champions:
Simon Llewellynin We are the Champions -show muovaa minkä tahansa ympäristön omaksi vaudevillesirkuksekseen. We are the Champions on huikea hämmästyttävien taitojen kavalkadi, jossa sirkustemput ja fyysinen komedia lyövät kättä päälle!
Esiintyjät: Simon Llewellyn. Kesto n. 30 min.

Arctic Ensemble – Dish Soap Opera:
Dish Soap Opera on kollaasi kahden sirkusartistin elämästä kuuden neliön asuntoautossa. Teos käsittelee kahden ihmisen yhteiseloa kaikessa merkillisyydessään ja tuo lavalle kasan erilaisia hahmoja, joita syntyy jokapäiväisestä elämästä. Taidokasta ilma-akrobatiaa, fyysistä teatteria sekä tanssia yhdistelevä nykysirkusesitys vie katsojan matkalle läpi tavallisen arkipäivän maustettuna koko tunteiden kirjolla.
Esiintyjät: Emmi Peltola ja Eino Kaisanlahti. Kesto n. 40 min.

Aikataulu
16:00 Cirque Salmenaho – Sirkusta Metsässä
18:00 Simon Llewellyn – We are the Champions
20:00 Arctic Ensemble – Dish Soap Opera

Tapahtumaa on tukenut Espoon kaupunki ja yhteistyökumppanina toimii Helsinki Urban Art. Katusirkuskarnevaali on Kulttuuritila Kuplan Alakulttuuriaukio-tapahtumaa.

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Arctic Ensemble

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

26/08/2023 klo 16:00 -
26/08/2023 klo 20:45
 

Sijainti

Suur-Tapiola
 

Osoite

 

Jaa ystäville