Lepuskin kirpparit/Alberganespan puisto

Lepuskin kirpparit/Alberganespan puisto

by
545 545 people viewed this event.

Leppävaara-seura järjestää Espoo-päivänä perinteiset Puistokirpparit Alberganespan puistossa. Pääsemme onnekkaasti rakennustyömaiden jaloissa olleeseen puistoon, sillä Raide-Jokerin rakentaminen alkaa Alberganespan kohdilta olla valmis ja raiteet luovutetetaan kaupungille elokuun lopussa. Puiston perusparannustyöt jatkuvat kuitenkin jatkuvat heti syyskuun alussa, mutta tässä saumassa pääsemme puistoon pitämään kirpputoria.

Myyntipaikat ovat tuttuun tapaan maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta pitää olla. Myyntiaika on kello 9-14. Myyjien ja asiakkaiden tulee itse huolehtia koronan edellyttämistä turvarajoista myös kirppisten aikana.

Leenan suositussa kirpparipuffetissa on myynnissä kahvia ja teetä sekä ihania kotileivonnaisia, myös kotiin vietäväksi. Meiltä voit ostaa myös Espoo-päivän wienerleivoksia!

To register for this event please visit the following URL: http://lepuski.fi/Lepuskin_kirpparit_elokuussa_2021__100721.html →

 

Date And Time

28/08/2021 at 09:00 to
28/08/2021 at 14:00
 

Event Category

Share With Friends