Muoviverstas Keran halleilla

Muoviverstas Keran halleilla

Espoon kaupungin ja Muoviamon pop-up -muoviverstas aukeaa iltapäiväksi Keran halleille 25.8 klo 17-19 osana Espoo-päivän tapahtumien kokonaisuutta. Ilmoittaudu mukaan Muoviamon kotisivuilla https://muoviamo.fi/tervetuloa-pop-up-muoviverstaalle-25-8-klo-17-19-keran-halleille/!

Muoviin suhtaudutaan usein ympäristöpaholaisena ja kiusallisena nykyajan turhamaisuutena, vaikka oikeasti muovi on keveytensä ja kestävyytensä ansiosta varsin vastuullinen materiaali – etenkin kierrätettynä. Espoon kaupunki ja Muoviamo tahtovat tehdä kierrätysmuovista ja sen kauneudesta, suoraviivaisuudesta, monipuolisuudesta ja hyödyllisyydestä tutumpia kaikille, ja siksi kutsumme sinut nyt mukaan Espoo-päivän pop-up-verstaalle.

Iltapäivän aikana tutustumme yhdessä kierrätetyn muovin ominaisuuksiin, työstötekniikoihin ja mahdollisuuksiin. Tule kuulemaan, katsomaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea kierrätysmuovista voi valmistaa sekä kotikonstein että muoviverstaan koneilla.

Jos löydät kotoasi turhaksi käyneitä muoviesineitä, joiden pohjaa koristaa polypropeenin PP5-leima, voit tuoda ne verstaalle mukaan työstettäväksi.

Verstas löytyy Keran hallien sisäpihan kupeesta, Tired Uncle’s Taproomin terassin kulman takaa.

Tervetuloa!

Verstas järjestetään osana Kaikki muovi kiertää – aluekokeiluilla käytäntöön -projektia, joka on Euroopan Unionin osarahoittama.

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Espoon kaupunki

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 17:00 -
25/08/2023 klo 19:00
 

Sijainti

Suur-Leppävaara
 

Osoite

 

Jaa ystäville