Off Road -toisenlainen tapa luonnossa liikkumiseen

Finnish Jeep Drivers' Club

Off Road -toisenlainen tapa luonnossa liikkumiseen

28 28 people viewed this event.

Jyrkkä kallionousu, louhikko tai kosteikko ovat sellaisia, ettei niiden ylittämisestä yleensä luonnossa liikkuja riemusta hihku. Toisin on, jos istuu tarkoituksenmukaisesti varustellun auton ratin takana ja onnistuu luonnossa esiintyvän haastavan paikan ylittämään ajamalla. Tätä on off road.

Finnish Jeep Drivers’ Club ry on 30-vuotias espoolainen maastoautoharrastuksesta kiinnostuneiden yhdistys, joka ylläpitää Kulmakorvessa sijaitsevaa ajoharjoittelualuetta. Juhlavuotemme kunniaksi raotamme uteliaille maastoautoilun saloja. Tapahtuma on ilmainen niin maastossa ajaville kuin yleisöllekin. Jalan maastossa liikkuville suositeltavaa tukevat kengät ja sään mukainen varustus. Autolla maastoon haluaville tarkemmat ohjeet yhdistyksen sivuilta.

Kulmakorven osoite on Kulmakorventie, Espoo, N60°14,178, E24°33,457. Nuotiopaikka on liikenneympyrän jälkeen n. 150 m tien oikealla puolen. Kuljetuskaluston ja asfaltille jäävien ajoneuvojen pysäköinti Kulmakorventielle asfaltoidulle osuudelle, Ruduksen tielle / puomin eteen pysäköinti kielletty.

Nuotiotulet palavat koko päivän makkaran paistoa varten

To register for this event email your details to hallitus@fjdc.org

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

28/08/2021 at 10:00 to
28/08/2021 at 17:00
 

Sijainti

 

Event Category

Share With Friends