Rakkaudesta – sanasto tuleville vuosikymmenille

Villa Elfvikin luontotalo

Rakkaudesta – sanasto tuleville vuosikymmenille

17 17 people viewed this event.

Miten käsitellä asioita, joille ei vielä ole nimiä? Maapallolla siirrytään tulevien vuosikymmenten aikana fossiilisesta aikakaudesta jälkifossiiliseen. Muutokseen tarvitaan sanoja, joita ei vielä ole. Tarvitsemme nimiä surulle ja ajatuksille, joiden myötä pystymme muuttamaan ympäristösuhdettamme kestävämmäksi kohti jälkifossiilista aikaa.

Rakkaudesta-työryhmä on itse kirjoittanut ja pyytänyt tutkijoita ja runoilijoita luomaan sanoja, joita ei vielä ole, mutta joita kenties tulevina vuosikymmeninä tarvitaan. Sanoista koottu Utopedia kuvaa niitä siirtymiä, joita ilmastonmuutoksen ja muiden ympäristönmuutosten aikana tapahtuu sekä maapallolla että ihmisten mielissä.

Rakkaudesta – sanasto tuleville vuosikymmenille on kävelyteos, jossa kuljetaan ääninauhan johdattamana Villa Elfvikin luontopolulla. Reitti kuljetaan pienissä  10-15 henkilön ryhmissä, joten turvallisen etäisyyden pitäminen muihin onnistuu hyvin. Esityksiä järjestetään kaksi: la 28.8. ja su 29.8.2021 klo 13 alkaen

Varaa paikkasi esityksen ja ilmoittaudu viimeistään 27.8.2021. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.

Rakkaudesta-työryhmä: Minna Haapasalo, Joona Lindberg, Jenny Mansikkasalo, Inari Pesonen, Emma Puikkonen, Heikki Tolin ja Johannes Vartola, Tarja Sahlstedt
Sanoja ovat kirjoittaneet: tutkija Elisa Aaltola, kirjailija Laura Gustafsson, runoilija Pauliina Haasjoki, tutkija Panu Pihkala, kirjailija Matias Riikonen, kirjailija Jukka Viikilä, toimittaja-kirjailija Hanna Nikkanen ja Rakkaudesta-työryhmä.

To register for this event email your details to rakkaudesta.tyoryhma@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

28/08/2021 at 13:00 to
28/08/2021 at 14:15
 

Registration End Date

27/08/2021
 

Event Category

Share With Friends