Espoo juhlii! 22.–27.8.

Sinebrychoffin huvilan avoimet ovet

Sinebrychoffin huvilan avoimet ovet

Sinebrychoffin yrittäjäsuvulla on tärkeä rooli Espoon kulttuuriperinnössä. Niinpä Karhusaari eläköön! -ryhmä avaa Anna ja Nikolas Sinebrychoffin lähes 150-vuotiaan kaupunkimaatilan päärakennuksen ovet Espoo 50 -juhlan kunniaksi Espoo-päivänä.

Käyskentele huvilassa, samoile sen saleissa ja ihastele ainutlaatuisen uusrenessanssihuvilan uniikkeja kattomaalauksia! Huvilassa on tapahtuman ajan Kivimiehen koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä pop up-kahvila herkullisine antimineen. Luvassa on myös arpajaiset! Kahvilan tulot käytetään lyhentämättömänä koulun oppilaiden hyväksi.

Valitettavasti päivän opastetut kierrokset ovat TÄYNNÄ. Tiedustele peruutuspaikkoja: ulla@ullan.fi. Kierrokset ovat:  klo 11 huvilan historian ensimmäisen lasten kierroksen opastaa filosofian tohtori, taidehistorioitsija ja esinetutkija Katja Weiland-Särmälä. Aikuisten klo 13 kierroksen tekee opastuksistaan huippusuosittu valtiotieteiden maisteri, tiedottaja (MTi), auktorisoitu matkaopas Mari Anthoni.

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan yhteiseen upeaan kulttuuriperintöömme ennen kuin se syksyllä sulkeutuu remontin ajaksi!

Karhusaari eläköön! -aktivistiryhmä vaalii alueen kulttuuriperintöä ja herkkää meriluontoa sekä edistää uudenlaisen kyläkulttuurin kehittymistä järjestämällä tapahtumia ja talkoita Karhusaaressa.

Huomioit, että huvilassa on portaita. Autojen pysäköinti: Taidekeskuksen parkkipaikka Laguunin edessä (Keilalahdentie 8). Siitä on lyhyt kävelymatka kevyen liikenteen alikulun kautta.

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Karhusaari Eläköön!

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

 

Tapahtuman ajankohta

27/08/2022 klo 11:00 -
27/08/2022 klo 15:00
 

Sijainti

Suur-Tapiola
 

Osoite

 

Jaa ystäville