Sukella Metropolian virtuaaliseen talotekniikkaympäristöön Otaniemessä

Sukella Metropolian virtuaaliseen talotekniikkaympäristöön Otaniemessä

Kokeile miten sinulta onnistuu ilmanvaihtokoneen suodattimenvaihto Metropolian virtuaalisessa talotekniikkaympäristössä!

Tutustu Metropolia ammattikorkeakoulun rakennusalan innovaatiokeskittymän toimintaan demopisteessämme kumppanimme Aalto-yliopiston Design Factoryn uutuuttaan hohtavissa tiloissa Otaniemessä. Demopisteestämme saat tietoa toiminnastamme ja voit kokeilla VR-lasien ja virtuaalihanskojen käyttöä sekä sitä, miten sinulta sujuu ilmanvaihtokoneen suodattimenvaihto kehittämässämme talotekniikan virtuaalisessa oppimisympäristössä.

Metropolia on Suomen suurin ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee lähes 17 000 opiskelijaa. Opetuksen ja koulutuksen lisäksi perustehtävänä on edistää ja tukea pääkaupunkiseudun ja yhteiskunnan kehitystä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI) ratkaisuilla. Metropoliassa toteutetaan vuosittain noin 100 TKI-hanketta yhdessä työelämän ja kumppaniverkostojen kanssa. Metropolialla on Espoon Karamalmin kampuksen lisäksi kampukset myös Helsingissä ja Vantaalla. Oma kampuksemme sijaitsee Myllypurossa, johon pääsee metrolla suoraan ovelta ovelle Otaniemestä!

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Metropolia Ammattikorkeakoulu, Tieto-ohjattu rakentaminen

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Tapahtuman ajankohta

25/08/2023 klo 12:00 -
25/08/2023 klo 16:00
 

Jaa ystäville