Tulevaisuuden kaupunkien ja yhteisöjen asukkaita – kestävää kehitystä kierrätyskulttuuriin keinoin!

Helinä Rautavaaran museo

Tulevaisuuden kaupunkien ja yhteisöjen asukkaita – kestävää kehitystä kierrätyskulttuuriin keinoin!

151 151 people viewed this event.

Tule askartelemaan kanssamme tulevaisuuden yhteisöjen monenlaisia asukkaita ja pohtimaan kestävää kehitystä kierrätyskulttuurien näkökulmasta.

Maapallo kuhisee elämää; täällä asuu kaikenlaisia eliöitä aina pienen pienistä öttiäisistä meihin ihmisiin saakka – ja kaikkia meitä tarvitaan, jotta elämä maapallolla olisi kestävää ja hyvää!

Ihmiset rakentavat kaupunkeja, joissa asuu monenlaisia perheitä ja yhteisöjä, hyönteisiä ja monia muita eliöitä unohtamatta. Mutta millainen on kestävä ja onnellinen tulevaisuuden kaupunki? Ketä kaikkia siellä asuu?

Erilaisissa kulttuureissa ympäri maailmaa kierrätetään.  Kierrätyskulttuuri on tärkeää, jotta voimme rakentaa kestävää tulevaisuutta. Käytämme arjessa paljon tuotteita, jotka tuottavat turhaa jätettä. Joskus niiden pakkaukset ovat todella hienoa materiaalia, ja voimme keksiä niille uusia käyttötarkoituksia ja antaa niille uusi elämä!

Ympäristön ja yhteisöjen kestävyys alkaa kollektiivisen ympäristötietoisuuden rakentamisesta. Yhdessä voimme parantaa planeettamme ympäristön ja sen yhteisöjen terveyttä, jos opetamme lapsillemme, miten huolehditaan ympäristöstä ja sen resursseista!

Tervetuloa siis yhdessä askartelemaan kierrätysmateriaaleista tulevaisuuden kaupungin ja yhteisöjen asukkaita! Askartelun ohessa pohdimme myös yhdessä, miten eri tavoin eri kulttuureissa kierrätetään.

Työpaja on osa Helinä Rautavaaran museon Kaupunkeja ja yhteisöjä – Kestävää kehitystä kulttuurin keinoin- hanketta. Hanke toteutaan Ulkoministeriön tuella.

To register for this event email your details to helka.saarinen@helinamuseo.fi

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

28/08/2021 at 12:00 to
28/08/2021 at 15:00
 

Event Category

Share With Friends