VIMMA-kirppis

Espoon kulttuurikeskus

VIMMA-kirppis

656 656 people viewed this event.

VIMMA-kirppis on oikea aarreaitta! Saatavilla kevään uutuuksia, asiakaspalautuksena tulleita tuotteita sekä kuvausvaatteita, edellisten kausien helmiä, sampleja, asiakaspalautuksia sekä viimeisiä kappaleita ja hajakokoja tuotantoeristä.

VIMMA on olemassa siksi, että jokainen ihminen voisi tuntea voimaa vaatteen avulla.
VIMMAn vaatteita voi parhaimmillaan käyttää vahvaan itseilmaisuun, persoonan vahvistamiseen ja leikkiin, mihin haluamme kutsua mukaan juuri sinut. Pukeutuminen ei saisi koskaan olla liian vakavaa. Haluamme hymyn huulille vuoden jokaisena päivänä.

Vimmaan kuuluu design-tuotteiden lisäksi unohtumattomia tarinoita, inspiroivia ihmisiä ja paljon kokemusta. Vimma on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä, oikeita ihmisiä ja palasia täydentämään toisiaan. Tähän maailmaan ei tarvitsisi tuottaa enää yhtään enempää tavaraa. Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita.

Iloa ja hyvää meininkiä löytyy täältä. T e r v e t u l o a!

To register for this event please visit the following URL: https://www.facebook.com/events/836536330288097?active_tab=about →

 

Date And Time

28/08/2021 at 14:00 to
28/08/2021 at 18:00
 

Event Category

Share With Friends