Espoo juhlii! 22.–27.8.

Ilmoita tapahtumasi Espoo juhlii! -viikon sekä Espoo-päivän ohjelmistoon ja tapahtumakalenteriin

Tervetuloa ilmoittamaan ohjelmasi osaksi Espoo juhlii! -viikkoa 22.-27.8.2022 sekä Espoo-päivää 27.8. Ilmoittautuminen on avoinna 26.8. asti. Mitä aiemmin ilmoitat tapahtumasi mukaan, sitä laajemman näkyvyyden ja ennakkomarkkinoinnin se saa.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, Espoo-päivän tiimi tarkastaa sen, jonka jälkeen tapahtuma julkaistaan tapahtumakalenterissa. Kun tapahtumasi on hyväksytty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä Espoo juhlii! -markkinointimateriaalit.

Ohjeet lomakkeen täyttämiseen:

1)  Täyttämällä alla olevan lomakkeen, ilmoitat tapahtumasi osaksi Espoo juhlii! -viikkoa tai Espoo-päivää. Jos tapahtumaasi tulee muutoksia laita tieto niistä osoitteeseen espoo.paiva@espoo.fi. 

2) Jos haluat tapahtumasi osaksi vain Espoo-päivää, valitse tapahtuman aloitus- sekä päättymispäivämääräksi 27.8. Huomioithan, että kaikki Espoo-päivän tapahtumat ovat maksuttomia.

3) Maksuttoman tapahtuman voi ilmoittaa Espoo juhlii! -viikkoon sekä Espoo-päivään yhdellä lomakkeella. Jos haluat osallistua arkipäivien ohjelmaan ja Espoo-päivän ohjelmaan eri tapahtumilla (esim. 22.-26.8. maksullista ohjelmaa ja 27.8. maksuton tapahtuma) ilmoita tapahtumat mukaan erillisillä lomakkeilla. 

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä meihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen: espoo.paiva@espoo.fi

Tapahtuman tiedot

Tiedoston maksimikoko: 128 Mt.