Ilmoittaudu mukaan Espoo-päivän ohjelmistoon!

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa haluamasi ohjelman osaksi Espoo-päivää. Vinkkejä ohjelman rakentamiseen voit löytää Osaksi Espoo-Päivän ohjelmaa sivulta. Ilmoittautuminen on avoinna aina elokuulle asti. Ilmoittamalla ohjelmasi kuitenkin toukokuun loppuun mennessä mahdollistat ohjelmanne osallistumisen Espoo-päivän markkinointiin. 

Tässä muutamia yleisimpiä ohjeita ohjelman ilmoittamiseen:

1) Eikö sinulla ole vielä tiliä? Ei hätää kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle, sinulle luodaan automaattisesti tunnukset ilmoittautumisjärjestelmään. Salasanasi lähetetään sinulle sähköpostitse, kun olet tehnyt ohjelman ilmoittautumislomakkeen loppuun. 

2) Järjestäjän tiedot? En ole listassa – mitä nyt? Pystyt lisäämään itsesi järjestäjäksi klikkaamalla Hallinnoi järjestäjiä. Toimi samoin myös kohdassa Tapahtumapaikan tiedot, mikäli tapahtumapaikkasi ei ole listassa.

3) Lähetit ohjelmasi, mutta se ei löydy tapahtumalistauksesta? Vielä ei kannata hätäillä, kaikki ohjelmat tarkastetaan Espoo-päivä tiimin puolesta, jotta tiedot ovat varmasti oikein. Mikäli aikaa on jo kulunut useampi päivä, laita viestiä osoitteeseen espoo.paiva@espoo.fi 

4) Tuliko liian monta ongelmaa? Ei hätää, espoo.paiva@espoo.fi auttaa sinua. Laita viestiä ja katsotaan osaisimmeko yhdessä.

Tapahtuman tiedot

Maximum file size: 128 Mt.

Järjestäjän tiedot

Jos järjestäjiä ei näy, hallinnoi järjestäjiä täällä

Tapahtumapaikan tiedot

Jos tapahtumapaikkoja ei näy, hallinnoi tapahtumapaikkoja täällä