Ilmoittaudu mukaan Espoo-päivän ohjelmistoon!

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa haluamasi ohjelman osaksi Espoo-päivää. Vinkkejä ohjelman rakentamiseen voit löytää Osaksi Espoo-Päivän ohjelmaa sivulta. Ilmoittautuminen on avoinna aina elokuulle asti.

 

Luethan nämä muutamat vinkit ilmoittautumisen tekoon ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen

1)  Et tarvitse olemassa olevaa tiliä ilmoittaaksesi ohjelmaasi Espoo-päivään. Jos et ole aiemmin tänä vuonna ilmoittanut ohjelmaa Espoo-päivään jatka vain täyttämällä lomake. Täytäthän ilmoittautumisen kerralla huolellisesti valmiiksi asti.

Tapahtuman tietoja voi muokata myös ilmoittautumisen jälkeen, mutta mikäli haluat tehdä muutoksia olethan yhteydessä espoo.paiva@espoo.fi niin autamme sinua muutoksissa alkuun. 

2) Täytä lomake huolella, jotta tiedot ovat oikein ja tapahtumasi löytyy tapahtumahauissa oikein. Esimerkiksi ohjelman sijainnin loppuun kannattaa kirjoittaa alueen nimi, jossa tapahtuma järjestetään (esimerkiksi Ahertajantie 5, Tapiola). Silloin se löytyy varmasti kun tapahtumia suodatetaan eri alueiden mukaisesti.

3) Täytäthän aina myös Järjestäjän tiedot sekä Tapahtumapaikan tiedot. Klikkaa ”Hallinnoi järjestäjiä täällä” ja täydennä tiedot. Nämä tiedot ovat järjestelmässä pakollisia, joten et pääse loppuun ennen kuin olet täyttänyt ne! 

4) Kaikki Espoo-päivään ilmoitetut ohjelmat tarkastetaan vielä Espoo-päivä tiimin puolesta, jotta tiedot ovat varmasti oikein. Mikäli tapahtumasi ei heti näy sivustolla, vielä ei kannata hätäillä. Mikäli aikaa on jo kulunut useampi päivä, laita viestiä osoitteeseen espoo.paiva@espoo.fi 

5) Tuliko liian monta ongelmaa? Ei hätää, espoo.paiva@espoo.fi auttaa sinua. Laita viestiä ja katsotaan osaisimmeko yhdessä!

Tapahtuman tiedot

Lisää toinen kategoria (vapaavalintainen)
Maximum file size: 128 Mt.

Järjestäjän tiedot

Jos järjestäjiä ei näy, hallinnoi järjestäjiä täällä

Tapahtumapaikan tiedot

Jos tapahtumapaikkoja ei näy, hallinnoi tapahtumapaikkoja täällä