Espoo juhlii! 22.–27.8.

Juhlakarnevaali kiertää Espoossa juhlaviikolla – ilmoita ohjelmasi mukaan

Espoo juhlii! -viikolla Kaupunkitapahtumat tuo eri puolille Espoota oman tapahtumakokonaisuuden. Juhlakarnevaalit ovat kaikille avoimia ulkoilmatapahtumia, jotka tarjoavat lähialueen asukkaille Espoo-päivän hengessä erilaisia esityksiä, elämyksiä, työpajoja ja aktiviteetteja.

Haluatko tuoda oman sisältösi osaksi Juhlakarnevaaleja?

Juhlakarnevaalien ohjelma tehdään yhdessä paikallisten toimijoiden, asukkaiden, seurojen ja yhdistysten kanssa, eli kuka tahansa voi ilmoittaa tapahtumansa tai aktiviteettinsa ohjelmistoon. Ohjelmaa voi ilmoittaa joko yhteen tai useampaan paikkaan.

Juhlakarnevaaleille osallistuminen on hyvä idea erityisesti silloin, kun ei ole resursseja järjestää omaa tapahtumaa Espoo juhlii! -viikolla. Juhlakarnevaaleilla voi esitellä seuran tai yhdistyksen toimintaa esimerkiksi järjestämällä karnevaalialueella työpajoja, lajikokeiluja tai muuta osallistavaa toimintaa.

Arkiviikon juhlakarnevaaleille ilmoitettava ohjelma on lähtökohtaisesti maksutonta. Espoo-päivänä 27.8. kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.

Juhlakarnevaalien tapahtumapaikat ja ajankohdat:

tiistai 23.8.              16–20        Marketanpuisto, Järvenperä
keskiviikko 24.8. 16–20        Albergan kartanonpuisto, Leppävaara
torstai 25.8.            16–20        Lukutori ja Lillhemtin puisto, Suurpelto
perjantai 26.8.       17–21        Oittaan ulkoilukeskus, Pohjois-Espoo
lauantai 27.8.         12–19        Kaupunginpuutarha, Vanttila

Ilmoita esityksesi, osallistava aktiviteettisi tai työpajasi mukaan Juhlakarnevaaleille laittamalla sähköpostia osoitteeseen: senja.rapila@espoo.fi