Kohti Espoo-päivää 2024!

Katse on jälleen kääntynyt kohti kevättä, ja sen mukana suunnittelu espoolaisten vuoden kohokohtaa Espoo-päivää varten on alkanut. Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävää Espoo-päivää juhlitaan viime vuoden tapaan koko viikonloppu, eli perjantaina ja lauantaina 30.-31.8.2024.

Tänä vuonna yhtenä Espoo-päivän pääteemoina on kumppanuus ja sen erilaiset ilmenemismuodot. Yhdessä tekeminen on koko Espoota läpileikkaava arvo ja Espoo-päivä tarjoaa loistavan tilaisuuden tuoda esille yhdessä suunniteltuja ja toteutettuja ideoita. Koko kaupungin yhteistä juhlaa rakennetaan yhdessä Espoo-yhteisön ideoimista ja toteuttamista sisällöistä, ja toivomme mahdollisimman monen osallistuvan juhlaan omasta näkökulmastaan.

Kuulisimme mielellämme ajatuksianne ja suunnitelmianne Espoo-päivästä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta pystymme paremmin tarjoamaan apua tapahtumajärjestäjille ja pysymme ajan tasalla kokonaisuudesta. Järjestämme kevään aikana verkossa avoimia Kysy Espoo-päivästä -tilaisuuksia, joissa olemme paikalla vastaamassa teitä askarruttaviin kysymyksiin. Tilaisuuksiin voi tulla inspiroitumaan ja ideoimaan vapaasti omaa tapahtumaansa ja tutustumaan Espoo-päivään!

Kysy Espoo-päivästä -tilaisuuksien päivämäärät osallistumislinkkeineen:

Tiistai 19.3. klo 16
Tiistai 16.4. klo 16
Tiistai 14.5. klo 16
Tiistai 11.6. klo 16 

Verkkosivuja päivitetään kevään mittaan ja tapahtumien ilmoittaminen tapahtumakalenteriin avataan viimeistään huhtikuussa. Tänä vuonna Espoo-päivän tapahtumakalenteri toteutetaan yhteistyössä Visit Espoon kanssa, joten kalenterin toimintaan voi tutustua jo hyvissä ajoin. Lisäksi meihin saa olla jo nyt yhteydessä matalalla kynnyksellä laittamalla sähköpostia osoitteeseen espoo.paiva@espoo.fi.

Tästä alkaa matka kohti Espoo-päivää 2024!