Liikunnan taikaa Espoo-päivänä

Lähde kokeilemaan eri urheilulajeja Espoo-päivän kunniaksi! Lajikokeilut valtaavat Espoon urheiluhallit ja monet urheiluseurat järjestävät mukaansatempaavaa tekemistä niin urheilukentillä ja halleissa kuin luonnossakin. Tarkistathan viimeisimmät aikataulutiedot tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta. Löydät kaikki tapahtumat myös Espoo-päivän tapahtumakalenterista osoitteesta espoopaiva.fi/tapahtumakalenteri.

Lumofestarit Liikuntastudio Lumottarella 25.8. klo 17-20

Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettäviin Lumofestareihin! Lumofestareilla pääset tutustumaan Liikuntastudio Lumottaren eri ryhmäliikuntatunteihin lyhyillä demotunneilla, nauttia iloisesta tunnelmasta ja napata kiinni hyviin tarjouksiin.

Päivän aikataulu:
klo 17:00 Zumba Toning 30 min
klo 17:30 Zumba 30 min
klo 18:00 Hotbutt 30 min
klo 18:30 Kangoo Jumps alkeet 30 min
klo 19:00 Hotcore 30 min
klo 19:30 Flex & Flow 30 min

Demotuntien hinta 5€/tunti

Kangoo Jumps kenkävuokra 5€

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kangoo Jumps -tunneille mahtuu mukaan niin kauan kun lainakenkiä riittää.

Ryhmäliikunnan avoimet ovet Tapiolassa ja Mankkaalla 25.8. klo 17-19.15

Tervetuloa testaamaan ryhmäliikuntatuntejamme Tapiolaan ja Mankkaalle:

  • Lihaskuntotreeni klo 17.00-18.00 Pohjois-Tapiolan koulu
  • Yin-jooga klo 18.00-19.15 Pohjois-Tapiolan koulu
  • LatinMix klo 17.30-18.30 Mankkaanpuron koulu

Ei ennakkoilmoittautumista tai pääsymaksua – tervetuloa tunneille!

Lihaskuntotreeni
Tehokas lihaskuntotunti, johon voivat osallistua sekä vasta-alkajat että edistyneemmät kuntoilijat, jokainen oman kunnon mukaan. Tunti sisältää lyhyet alkuverryttelyt, lihaskunto-osuuden sekä lyhyet palauttavat venyttelyt. Voi sisältää myös sykettä nostavia osuuksia, mutta ei koreografista askellusta. Tunnilla keskitytään yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin.
Välineet: Oma jumppamatto

Yin-jooga
Yin jooga on erittäin rauhallinen koko kehoa ja mieltä tasapainottava joogaharjoitus, asennoissa rentoudutaan usean minuutin ajan. Sopii kaikille, et tarvitse notkeutta tai aikaisempaa kokemusta joogasta. Pukeudu lämpimiin, joustaviin ja mukaviin vaatteisiin.
Välineet: Oma jumppamatto

LatinMix
Vauhdikkaalla LatinMix-tunnilla pääset tutustumaan fiilistellen erilaisten lattaritanssien maailmaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Koregorafioita ei opetella erikseen ilman musiikkia vaan tunnilla pysytään liikkeessä koko ajan seuraten ohjaajan ohjeita. Hiki pintaan ja hymy huuliin!

Karatea Tapiolan Urheiluhallissa 25.8. klo 18.30-20

Karaten aseelliseen harjoitteluun, kobujutsuun, pääsee tutustumaan Espoo-päivän kunniaksi maksutta näytöksen ja kokeiluharjoituksen kautta!

Viihdyttävät näytökset alkavat noin kello 18:40, ja eri välineitä pääsee kokeilemaan tutustumisharjoituksessa kello 19:00-19:30. Tämän jälkeen voi vielä vielä rohkeasti kysellä ja tutustua välineisiin vapaasti.

Tapiolan urheiluhallin judosaliin pääsee menemällä sisään länsipuolen pohjoisemman päädyn ensimmäisestä ovesta, kierreportaat alas ja käytävän päähän. Jätäthän kengät salin ulkopuolelle.

Futista tytöille Tapiolan urheilupuistossa 26.8. klo 9-12

Tule tutustumaan futikseen leikkien ja pelien kautta!
FC Honka järjestää Espoo-päivänä 3-8 -vuotiaille tytöille mahdollisuuden tutustua jalkapalloon leikkien kautta. Tapiolan Urheilupuistossa lapset pääsevät harjoittelemaan ja kokeilemaan futista erilaisilla hauskoilla pisteillä. Paikalla on kokeneita FC Hongan ohjaajia innostamassa tyttöjä ja opettamassa jalkapallon saloja.

Tapahtuma järjestetään Tapiolan Urheilupuiston TUP Nappula -kentällä.

Tervetuloa tutustumaan jalkapallon taikaan!

Lasten Voimistelunurkkaus Tapiolassa 26.8. klo 10-12

Tervetuloa testaamaan voimisteluvälineitä ja temppuilemaan voimistelunurkkaukseemme koko perheen voimin lauantaina 26.8. klo 10.00-12.00!

Voimistelunurkkaus sijaitsee ulkona Länsituulen kävelyalueella, kauppakeskus Ainoan edustalla.

Leppävaaran Pallon Syyspäivä 26.8. klo 10-13

Leppävaaran Pallon Syyspäivää vietetään LePa Areenalla hauskan ohjelman merkein!

Syyspäivään ovat kaikki tervetulleita nauttimaan jalkapallosta ja mukavasta yhdessäolosta. LePa:n Syyspäivä on oiva tapa tutustua jalkapalloon ja urheiluseuran toimintaan sekä tuoda yhteen jalkapallon ystäviä.

Ohjelmassa on muun muassa jännittäviä arvontoja, tavaranvaihtoa sekä tuote-esittelyjä. Päivän aikana areenalla viihdyttää myös futispelit. Seuran oma kahvila LePa Cafe on päivän ajan auki ja myynnissä onkin mitä maukkaampia herkkuja.

Lisätietoja ohjelmasta saat Leppävaaran Pallon Facebookista.

Olarin Voimistelijoiden Karnevaalit 26.8. klo 10-14

Tule viettämään liikunnallista päivää Olarin Voimistelijoiden kanssa ja tutustumaan seuran toimintaan Päiväkehrän koulun kentälle.

Karnevaalitunnelmaa luo päivän kunniaksi pystytetty pomppulinna ja kentälle rakennettu keppihevosrata. Luvassa on upeita voimisteluesityksiä ja voimistelukoulun välinekokeiluja.

Tule pyöräyttämään onnenpyörää ja kokeilemaan onneasi! Luvassa on myös kasvomaalausta sekä buffet täynnä erilaisia herkkuja. Buffet, onnenpyörä ja kasvomaalaus ovat maksullisia. Tapahtuma on avoin kaikille, tervetuloa tutustumaan OVOn toimintaan!

Lisätietoja: OVO karnevaalit 26.8.2023 – Olarin Voimistelijat ry

PERUTTU: Puistojumppa LatinMix Mankkaalla 26.8. klo 10.30-11.30

Maksuton puistojumppa Mankkaan asukaspuistolla:

  • LatinMix klo 10.30-11.30 – Tarja Ketola

Vauhdikkaalla LatinMix-tunnilla pääset tutustumaan fiilistellen erilaisten lattaritanssien maailmaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Koregorafioita ei opetella erikseen ilman musiikkia vaan tunnilla pysytään liikkeessä koko ajan seuraten ohjaajan ohjeita. Hiki pintaan ja hymy huuliin!

Puistojumppa: Kuntojumppa Haukilahdessa 26.8. klo 10.30-11.30

Maksuton puistojumppa Haukilahden venesatamalla!

  • Kuntojumppa klo 10.30-11.30 – Heidi Viitamäki

Helppoa ja tehokasta perusjumppaa mukavalla musiikilla ja kannustavassa hengessä. Tunti sopii hyvin aloittelijalle, mutta tunnin tehoa voi helposti soveltaa myös kokeneemmalle sopivaksi. Sisältää sekä sykkeen nostoa että lihaskuntoharjoittelua. Tunnin aikana käydään koko keho monipuolisesti läpi. Hikistä ja tehokasta!

Huom! Ota oma jumppamatto mukaan.

Trampoliinivoimistelun, cheerleadingin ja temppukerhojen kokeilukertoja 26.8. klo 14-18.30

Bounce järjestää Espoo-päivänä trampoliinivoimistelun, cheerleadingin ja pienten lasten temppukerhojen maksuttomia kokeilutunteja! Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi. Kokeilukertojen aikataulu päivittyy nettisivuille osoitteeseen bounce-espoo.fi/elokuun-ilmaiset-kokeilukerrat/ .

Perinteisten japanilaisten miekkailulajien näytöksiä; kendo, iaido ja jodo 26.8. klo 14-17

Leppävaaran budoseuralla on ilo esitellä kolme seuran budolajia: kendo, iaido sekä jodo. Päivän aikana esitämme jokaisesta lajista oman mukaansatempaavan näytöksen. Näytösten aikana kerromme lajien historiasta sekä harrastamisesta seurassamme. Esittelemämme budolajit sopivat kaikille yli 15 vuotta täyttäneille, joilla on kiinnostusta perinteisiin japanilaisiin budolajeihin.

Jokaisen näytöksen jälkeen pidämme myös jutteluhetken jolloin vetäjiltämme voi tulla kysymään lisää tietoa lajeista sekä kokeilemaan erilaisia välineitä.

Näytökset alkaen klo 14:00 sekä 15:30.

Espoon telinetaiturit ry — Voimistelusalin avoimet ovet 26.8. klo 15-17

Tervetuloa tutustumaan Kameleonten-hallin voimistelusaliin!

Voimistelusali on suunniteltu erityisesti telinevoimistelun, trampoliinivoimistelun ja team gymin harjoitteluun. Avointen ovien tapahtumassa saliin pääsee tutustumaan koko perheen voimin. Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla erilaisia telineitä ja trampoliineja sekä harjoitella temppuradoilla EsTT:n ohjaajien avustuksella. Saliin pääsee klo 15 alkaen.

Saliin mahtuu rajallinen määrä ihmisiä liikkumaan turvallisesti ja siksi pyydämme ilmoittaumaan ennakkoon, jotta voimme rajata osallistujamäärää. Tapahtumaan voi ilmoittautua myös jonoon, jos se tulee täyteen. Yksi ilmoittautuminen per perhe riittää.

Ilmoittautumislinkki: https://estt.myclub.fi/flow/courses/5583584

Lisätietoja: info@espoontelinetaiturit.fi