3 sätt att delta i Esbodagen

Organisera eller delta i en evenemang

Esbodagen består av evenemangen organiserad av olika människör från Esbo. Därför att ordna din egen evenemang är en utmärkt sätt att fira stadsfesten. Från här Esbodagens webbsidan du kan hitta tips och anvisningar för evenemangarrangörer. Esbo stad har också publicerad anvisningar för tillställningsarrangörer som kan vara en bra ursbrung att börja.

 

Ha en loppis

I år kan du delta i Esbodagen med din egen loppis! Teman för årsfesten är cirkulär ekonomi så att organisera en loppmarknad på parken eller hemgatan är en bra chans att fira stadsfesten i enlighet med teman. Anmäl din loppis med anmälformulär eller hålla en till exempel på Träskända park. Kom och ställ dina onödiga grejer framåt eller hitta någonting för sig själv!

Visste du att Esbodagen i den 28 augusti är också Städdagen? Nu är det dags för att ena två evenemangen och delta i utan tvekan.

 

Gå på picknick

Har du någonsin varit på picknick till exempel i Träskända park, på bostadsaktiebolagets gård eller i ditt eget vardagsrum? Esbodagen kan i år firas genom att ha en egen picknick var du än befinner dig! Samla ihop en grupp och matsäck och styra på utflykten. Dela din picknickstämning med hashtaggen #esbodagen och tagga oss @espoopaiva med så att vi kan samla ihop alla picknickar i Esbo! Picknick hör till sommaren!

 

Kirpputorilla oleva vaaterekki, jossa myynnissä olevia vaatteita ja kenkiä
Ihmisiä piknikillä puistossa aurinkoisena kesäpäivänä