Företagen <3 Esbodagen

Företagen <3 Esbodagen

Esbos största stadsevenemang, Esbodagen, förnyas år 2024 genom att företag inbjuds att delta med sina egna aktiviteter. Den tvådagars långa evenemanget möjliggör också genomförandet av betalda aktiviteter som en del av Esbodagen. Evenemangen den 30.8. fredagen kan inkludera en inträdesavgift, medan alla evenemang på lördagen den 31.8. är gratis. Esbodagen har blivit en glädjefylld festdag för stadsborna och uppmuntrar både boende och besökare att upptäcka nya upplevelser och tjänster i sina lokala områden och över hela staden. Det ger olika intressenter en fantastisk möjlighet att fånga stadens invånares uppmärksamhet genom att visa upp sina aktiviteter från ett nytt perspektiv eller genom att integrera något speciellt i befintliga tjänster till ära för stadens namnsdag.

1. Om ditt företag ordnar gratis aktiviteter kan du registrera dem antingen för fredagen den 30 augusti eller lördagen den 31 augusti.

2. Om ditt företag erbjuder betalt innehåll bör det registreras för fredagens program.

3. Allt evenemangsrelaterat innehåll kommer att inkluderas i Esbodagens tvådagarskalender.
Annat innehåll, såsom kampanjer, kommer att samlas separat.

4. Innehållet ska registreras som en del av Esbodagen på espoopaiva.fi senast i slutet av juni. För hjälp och ytterligare information om planering av ditt innehåll, kontakta Esbodagens team.

5. Alla deltagare kommer att få en Esbodagen klistermärke och affischmall att placera i ett fönster eller annan synlig plats för att signalera deras deltagande i Esbo Dagen.

6. Efter att ha registrerat ditt program kommer du att få Esbodagens marknadsföringsmaterial. Esbodagens teamet kommer att kommunicera och marknadsföra hela Esbodagen, medan varje deltagare också kommer att marknadsföra sitt eget program genom sina kanaler.

1. Esbodagen är en festdag, så ditt innehåll bör vara något utöver det vanliga.

2. Kampanjer, öppna huset, temaprodukter (som Esbodagens bullar), karnevalsatmosfärer, specialprodukter eller tjänster är alla bra tillägg till programmet.

3. Samarbeta med andra lokala intressenter i området.

Vi håller öppna ”Fråga om Esbo Dagen” -sessioner på Teams för alla deltagande intressenter på följande datum:

tis, 19 mars, kl 16:00
tis, 16 april, kl 16:00
tis, 14 maj, kl 16:00