Mot Esbodagen 2024!

Blicken har återigen vänts mot våren, och med den har planeringen för Esbodagen, höjdpunkten för esboboarna under året, börjat. Esbodagen, som firas den sista helgen i augusti, kommer att firas under hela helgen på samma sätt som förra året, det vill säga fredagen och lördagen den 30-31 augusti 2024 .

En av årets huvudteman för Esbodagen är partnerskap och dess olika uttrycksformer. Att samarbeta är ett värde som genomsyrar hela Esbo, och Esbodagen erbjuder en utmärkt möjlighet att visa upp idéer som har planerats och genomförts tillsammans. Den gemensamma stadsfesten byggs tillsammans från innehållet som föreslagits och genomförts av Esbo-gemenskapen, och vi hoppas att så många som möjligt kommer att delta i firandet från sin egen synvinkel.

Vi skulle gärna höra era tankar och planer för Esbodagen så tidigt som möjligt, så att vi bättre kan erbjuda hjälp till evenemangsarrangörerna och hålla oss uppdaterade om helheten. Under våren kommer vi att arrangera öppna Fråga om Esbodagen -evenemang online, där vi kommer att vara tillgängliga för att svara på era frågor. Dessa evenemang är öppna för alla att delta i, för att bli inspirerade och fritt brainstorma idéer för sitt eget evenemang och för att lära sig mer om Esbodagen!

Datumen för Fråga om Esbodagen -evenemangen med anmälningslänkar är följande:

Tisdag den 19 mars kl. 16
Tisdag den 16 april kl. 16
Tisdag den 14 maj kl. 16
Tisdag den 11 juni kl. 16

Hemsidorna kommer att uppdateras under våren och anmälan till evenemangen i evenemangskalendern öppnas senast i april. I år genomförs Esbodagens evenemangskalender i samarbete med Visit Esbo, så du kan bekanta dig med kalenderns funktion i god tid. Dessutom kan ni redan nu kontakta oss med låg tröskel genom att skicka e-post till adressen espoo.paiva@espoo.fi.

Resan mot Esbodagen 2024 börjar här!