Publish event

Use this form to report your events to the Espoo day 28.-29.8.2020. You can organize the program on one or more days. Fill out one form for each event. If the event has multiple positions, indicate each place as a separate entry. Before reporting, please see our instructions.

Event information

Name of your event. Max 50 characters.
Describe your event in detail max 500 characters.
Choose one or more options that best describe your event.
Name of the organiser (i.e. society, club or business)
Give here name of the partners you are possibly working with
Estimate the number of people organising the event
Give a website where the audience can find more information if needed.

Image

Import an image file from your device. The maximum allowed file size is2 megabytes. Allowed file formats are GIF, JPG, and PNG. NB! Before uploading the image, name it according to your event, eg “suurpellon_piknik.jpg”.

Date and time

Valitse tapahtumasi päivämäärä sekä alkamis- ja päättymisaika. Mikäli tapahtumasi on kaksi- tai kolmipäiväinen, lisää jokainen päivä omana tapahtumanaan.

Location

Anna paikka tai alue, jossa tapahtumasi järjestetään (esim. "Viherlaakson uimaranta"). Retkistä tai kierroksista anna lähtöpaikka. Jos tapahtumassa on useita paikkoja, anna päätapahtumapaikka tai ilmoita tapahtumat eri lomakkeilla. Jos tapahtumasi on etätapahtuma laita tapahtumapaikaksi Etätapahtuma. Sallittu enimmäispituus on 100 merkkiä.

Anna tapahtumapaikkasi käyntiosoite (esim. ”Kulttuuriaukio 2”). Jos tapahtumasi on etätapahtuma voit jättää tämän kohdan tyhjäksi. Valitse ehdotetuista vaihtoehdoista tai klikkaa haluamaasi kohtaa suoraan kartalla. Voit myös tarkentaa karttamerkin sijaintia raahaamalla. Osoitteen sallittu enimmäispituus on 200 merkkiä.

Accessibility

If needed, read more about accessibility from the instructions of the event organizers.

Contact

Contacts are not visible to other users. The information is collected so that, if necessary, we can contact the event organizers directly to supplement the information or for other similar reasons.

Name a contact person.
Contact person’s email.
Address and post code for sending the event posters
Contact person’s phone number.

Send

More information about your event