Create your own event

Use this form to report your events to the Espoo day 30.-31.8.2019. You can organize the program on one or more days. Fill out one form for each event. If the event has multiple positions, indicate each place as a separate entry. Before reporting, please see our instructions.

Tapahtuman perustiedot

Anna tapahtumallesi otsikko. Otsikon sallittu enimmäispituus on 50 merkkiä.
Kuvaile tapahtumaasi tarkemmin. Kuvauksen sallittu enimmäispituus on 500 merkkiä.
Valitse yksi tai useampi vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa tapahtumaasi.
Anna järjestävän tahon nimi, esim. yhteisö, seura, yritys tai muu organisaatio.
Anna mahdolliset yhteiskumppanit, jotka ovat järjestämässä tapahtumaa kanssasi.
Anna arvio tapahtumaa järjestävien henkilöiden kokonaismäärästä.
Anna verkkosivuston osoite, jolta löytyy lisätietoa tapahtumastasi.

Kuva

Tuo kuvatiedosto laitteeltasi. Tiedoston sallittu enimmäiskoko on 2 megatavua. Sallitut tiedostomuodot ovat GIF, JPG ja PNG. Huom! Ennen kuvan lataamista nimeä se tapahtumasi mukaan esim. ”suurpellon_piknik.jpg”.
Mikäli kuva julkaistaan painetussa Espoo-päivän esitteessä, julkaisemme myös kuvaajatiedot.

Päivämäärä ja kellonajat

Valitse tapahtumasi päivämäärä sekä alkamis- ja päättymisaika. Mikäli tapahtumasi on kaksi- tai kolmipäiväinen, lisää jokainen päivä omana tapahtumanaan.

Sijainti

Anna paikka tai alue, jossa tapahtumasi järjestetään (esim. "Viherlaakson uimaranta"). Retkistä tai kierroksista anna lähtöpaikka. Jos tapahtumassa on useita paikkoja, anna päätapahtumapaikka tai ilmoita tapahtumat eri lomakkeilla. Sallittu enimmäispituus on 100 merkkiä.

Anna tapahtumapaikkasi käyntiosoite (esim. ”Kulttuuriaukio 2”). Valitse ehdotetuista vaihtoehdoista tai klikkaa haluamaasi kohtaa suoraan kartalla. Voit myös tarkentaa karttamerkin sijaintia raahaamalla. Osoitteen sallittu enimmäispituus on 200 merkkiä.

Esteettömyys

Lue tarvittaessa lisää esteettömyydestä tapahtumajärjestäjien ohjeesta.

Yhteystiedot

Yhteystiedot eivät näy muille käyttäjille. Tiedot kerätään, jotta voimme tarvittaessa olla suoraan yhteydessä tapahtumien järjestäjiin tietojen täydentämiseksi tai muista vastaavista syistä.

Anna yhteyshenkilön nimi.
Anna yhteyshenkilön sähköpostiosoite.
Anna osoite ja postinumero esitteen ja julisteiden postitusta varten.
Anna yhteyshenkilön puhelinnumero.

Tietojen lähettäminen

Tutustu ennen tietojen lähettämistä tapahtumajärjestäjien ohjeisiin. Huom! Tapahtumajärjestäjänä vastaat oman tapahtumasi järjestelyistä, luvista ja ilmoituksista.

Tässä voit antaa meille lisätietoja tapahtumastasi. Emme julkaise tietoja välttämättä, mutta huomioimme ne tapahtumatietoja editoidessamme.