Ohjeita kohti turvallista Espoo-päivää

28. elokuuta juhlitaan koko Espoon voimin turvallista Espoo-päivää. Espoo-päivänä kaupungista löytyy useita tapoja osallistua mukaan Espoo-päivään. Voit juhlia omatoimisesti kotona Espoo-päivä leivosten kera, lähteä puistopiknikille läheiseen puistoon tai osallistua pieniin alle 50 hengen ulkotapahtumiin sekä alle 25 hengen sisätapahtumiin.
 
20.8. astuvat voimaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston uudet päätökset koskien tapahtumien yleisörajoitteita. Olemme ohjeistaneet kaikkia Espoo-päivän tapahtumajärjestäjiä toteuttamaan tapahtumansa turvallisesti ja noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Toivomme, että jokainen Espoo-päivän tapahtumiin osallistuva kuuntelee ja noudattaa kyseisen tapahtuman järjestäjän paikalla antamia ohjeita, jotta tapahtuma on turvallinen meille kaikille.
 
 

Alla yleisiä ohjeita tapahtumiin osallistuville Espoo-päivänä:

Saavuthan tapahtumiin vain täysin terveenä 

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä niin sisä- kuin ulkotiloissa kaikille yli 12-vuotta täyttäneille
 
Muistathan pitää reilun turvavälin muihin Espoo-päivän juhlijoihin kaikissa tapahtumissa
 
Huolehdithan käsien pesusta tai käsidesin käytöstä useasti tapahtuman aikana 
 
Muistathan oikean yskimistekniikan kohti hihaa tai nenäliinaa
 
 
 
 
Espoo-päivän tapahtumajärjestäjiä on opastettu kaikkien uusien rajoitusten noudattamisessa ja toivomme myös jokaisen tapahtumaan osallistuvan noudattavan tapahtuman järjestäjien ohjeita. Muista tägätä turvalliset tapahtumat, juhlinta, piknikit ja leivokset #espoopaiva