Uusi luovan alan yhteisö starttaa Espoossa keväällä 2024

Kaupunkitapahtumat Espoo pilotoi uuden luovan verkoston, Espoo Labin, joka kokoaa yhteen espoolaisia ja Espoon kaupunkikulttuurista kiinnostuneita tekijöitä. Tavoitteenamme on mahdollistaa persoonallisen ja uudentyyppisen kaupunkielämän syntyminen Espooseen tukemalla tekijöiden ideoiden toteutusta.

Kenelle verkosto on tarkoitettu?

Verkoston tarkoituksena on käynnistää Espoossa uutta, raikasta ja innovatiivista kaupunkikulttuuria, ja näin kerätä yhteen samanhenkisiä toimijoita. Mukaan ovat tervetulleita espoolaiset tai Espoossa yhteisöllisestä tapahtumallisesta tekemisestä kiinnostuneet freelancerit, kaupunkilaiset, pienorganisaatiot ja yhdistystoimijat. Tekijöiden intohimo voi kohdistua urbaaneihin ilmiöihin, taiteeseen, eri kulttuurialoihin, luontoon ja ympäristöön, liikkumiseen tai vaikka ruokakulttuuriin.

Kaikkia verkostossa mukana olevia yhdistää kiinnostus luoda kaupunkitilaan omaleimaista kaupunkikulttuuria oman idean tai yhdessä sparratun suunnitelman kautta.

Käynnistämisvuotena 2024 Espoo Labin verkoston jäsenet voivat saada tuotantotukea Espoo-päivän sisällön toteuttamiseksi. Toivomme, että verkostoon hakee mukaan toimijoita, jotka eivät vielä ole toteuttaneet tapahtumia Espoo-päivään.

Miten verkosto toimii?

Vuosi 2024 on verkoston pilottivuosi, jonka tarkoituksena on rohkeasti testata, millainen toimintakulttuuri verkostoon muodostuu. Tapaamisia järjestetään 1-2 kuukauden välein iltapäiväsnacksien, kiinnostavien vieraiden ja keskustelujen parissa uusia yhteyksiä ja yhteistyöprojekteja luoden.

Hae mukaan su 10.3. mennessä!

Hae mukaan Espoo Lab -pilottiin täyttämällä tämä lomake su 10.3. mennessä. Valinnat tekee Kaupunkitapahtumien tiimi Espoo-päivän tavoitteiden perusteella. Mukaan valittujen ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 20.3.2024 klo 14. Tarkemmat tiedot tapaamisesta lähetetään valituille tapaamista edeltävällä viikolla.