Yritykset <3 Espoo-päivä

Yritykset <3 Espoo-päivä

Espoon suurin kaupunkitapahtuma Espoo-päivä uusiutuu vuonna 2024 kutsumalla myös yritykset mukaan omalla toiminnallaan. Espoo-päivä järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna siten, että perjantain 30.8. ohjelmistoon voi ilmoittaa sisältöjä, jotka ovat osallistujille maksullisia, kun taas lauantain 31.8. ohjelmistoon ovat tervetulleita täysin maksuttomat sisällöt. Espoo-päivästä on muodostunut kaupunkilaisille iloinen juhlapäivä, joka kannustaa kaupungissa asuvia sekä siellä vierailevia löytämään niin lähiympäristöstään kuin toiselta puolelta kaupunkia uusia kokemuksia ja palveluita. Espoo-päivä on erilaisille toimijoille hyvä mahdollisuus saada kaupunkilaisten huomio tuomalla omaa toimintaa esille uudesta näkökulmasta tai toteuttaa jo olemassa olevan palvelun yhteyteen jotain erityistä kotikaupungin nimikkopäivän kunniaksi.

1. Jos yritys järjestää maksutonta toimintaa, sen voi ilmoittaa mukaan joko perjantain 30.8. tai lauantain 31.8. ohjelmaan.  

2. Jos yritys järjestää maksullista sisältöä, on se ilmoitettava mukaan perjantain ohjelmistoon.  
  
3. Kaikki tapahtumalliset sisällöt ovat mukana Espoo-päivän kaksipäiväisessä tapahtumakalenterissa.   
Muut sisällöt, kuten kampanjat, kootaan omaan ohjelmistotarjottimeen.  
  
4. Sisältö ilmoitetaan osaksi Espoo-päivää osoitteessa: espoopaiva.fi kesäkuun loppuun mennessä. Apua ja lisätietoja oman sisällön suunnitteluun saat ottamalla yhteyttä Espoo-päivän tiimiin.  
  
5. Kaikille mukana oleville toimijoille jaetaan Espoo-päivän tarra ja julistepohja ikkunaan tai muuhun näkyvään paikkaan esille laitettavaksi viestimään osallistumisesta Espoo-päivään.  
  
6. Ilmoitettuasi oman ohjelmasi mukaan, saat Espoo-päivän markkinointimateriaaleja. Espoo-päivän tiimi viestii ja markkinoi Espoo-päivän kokonaisuudesta, minkä lisäksi jokainen toimija tuo omaa ohjelmaansa esille omissa kanavissaan. 

1. Espoo-päivä on juhlapäivä, joten sisältö kannattaa olla jollain tavalla arjesta poikkeava.
 
 
2. Kampanjat, avoimet ovet, teematuote (Espoo-päivän pulla tms.) karnevaalitunnelma, spesiaalit tuotteet tai palvelut soveltuvat hyvin osaksi ohjelmistoa.  

3. Järjestä jotain yhteistä lähialueen muiden toimijoiden kanssa.  
  
 Järjestämme lisäksi kaikille Espoo-päivään mukaan tuleville toimijoille avoimia ”Kysy Espoo-päivästä” -tilaisuuksia Teamsissa. Tilaisuuksissa voi kysyä vapaasti Espoo-päivästä ja voimme yhdessä ideoida ja pohtia Espoo-päivän ohjelmaanne. Tilaisuuksia järjestetään seuraavina ajankohtina:  

Tiistai 19.3. klo 16

Tiistai 16.4. klo 16

Tiistai 14.5. klo 16

Tiistai 11.6. klo 16