Ekumeeninen Ristisaatto

Ekumeeninen Ristisaatto

Ekumeeninen Ristisaatto Espoossa ja Kauniaisissa lauantaina 26.8.2023!

Ekumeeninen Ristisaatto on kaikille avoin tilaisuus, jonka aikana on mahdollista tutustua toimikunnan työhön ja saada siitä lisätietoa. Ristisaatossa kuljetaan luonnossa ja pysähdytään matkan varrella muutamassa tilassa, joissa on lyhyitä kristillisen perinteen mukaisia hartaushetkiä. Ristisaattoon voi osallistua myös osittain sekä vaelletun matkan että ohjelman osalta.

OHJELMA

klo 10 Kauniaisten metodistikirkko (Yhtiöntie 33), rukoushetki ja kahvitarjoilu, pastori Marjan Roayaii. (4,5 km kävelyä)

klo 12 Ingaksen pappila (Ingaksentie 9), hetkipalvelus ja keittolounas, lounas 5 euroa, pastori Antti Kruus. (3,8 km kävelyä)

klo 14 Oittaa, ortodoksinen vedenpyhitys. (4,4, km kävelyä)

klo 16 Ekumeeninen keskus (Myllyjärventie 9). Katolinen messu kirkossa. Veli Marie-Augustin OP.

Grillausta ulkona.

Sään mukainen varustus, vesipullo, vaellukseen sopivat jalkineet ja käteistä sen verran, että voi maksaa lounaan.

Vaelluksen pituus on n. 13 km.

Tervetuloa mukaan yhteiselle vaellukselle!


Järjestäjinä Espoon ja Kauniaisten ekumeeninen toimikunta, Helsingin ortodoksinen seurakunta, Kauniaisten metodistiseurakunta, Studium Catholicum sekä Espoon ja Kauniaisten luterilaiset seurakunnat.

Espoon ja Kauniaisten ekumeeninen toimikunnassa ovat mukana Espoon ja Kauniaisten seurakunnat ja kristilliset yhteisöt, jotka haluavat toimia yhdessä ja tehdä keskenään yhteistyötä. Toimikunnan tehtävänä on vahvistaa Espoon ja Kauniaisten seurakuntiin ja kristillisten yhteisöjen toimintaan osallistuvien kuntalaisten yhteyttä. Tämä tapahtuu vierailemalla eri seurakunnissa ja yhteisöissä, tutustumalla niiden toimintaan ja järjestämällä kaikille avoimia tilaisuuksia muutaman kerran vuodessa. Seurakunnat ja yhteisöt nimeävät edustajansa toimikuntaan, joka kokoontuu ainakin neljä kertaa vuodessa.

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää - Espoon ja Kauniaisten ekumeeninen toimikunta

Tapahtuma on maksuton (Event is free)

To register for this event please visit the following URL:

 

Jaa ystäville