Espoon kuorot merimaisemassa

Espoon Laulu & Espoon Mieslaulajat

Espoon kuorot merimaisemassa

294 294 people viewed this event.

Kahden espoolaisen kuoron yhteisponnistuksessa kuullaan tuttuja ikivihreitä, kotimaisten hittien kuorosovituksia ja muita helmiä kuorojen ohjelmistosta Espoo-päivään ja Suomen luonnon päivään loistavasti sopivassa paikassa, kauniilla Haukilahden rannalla.

Espoon Mieslaulajat ESMILA on vuonna 2019 40-vuotisjuhlaa viettänyt mieskuoro, joka on konsertoinut ahkerasti kotimaassa ja vienyt suomalaista musiikkia tasaiseen tahtiin myös ulkomaille, konserttisaleihin ja kilpailuihin. Esmilan toimintaan kuuluu hyvä yhteishenki, positiivinen asenne ja tavoitteellinen harjoittelu. Kuoroa johtaa Helge Kõrvits. Espoo-päivänä kuoro tarjoilee elokuvamusiikkia Suomesta sekä rajan takaa, perinteisiä iloisia klassikoita unohtamatta. Tulkaa viihtymään kanssamme!

Espoon Laulu on vuonna 1986 perustettu sekakuoro, joka keskittyy kevyeen rytmiseen musiikkiin, vaikka ohjelmistossa on aina paljon muutakin. Kuoro haluaa tarjota sekä kuulijoille että laulajille iloa ja elämyksiä. Kuoroa johtaa Säde Bartling. Espoo-päivän ulkoilmakonsertissa kuoro laulaa helmiä repertuaaristaan ja myös laulattaa kuulijoitaan, mikäli se on koronarajoitteiden kannalta suinkin mahdollista. Laulukielinä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

To register for this event please visit the following URL: https://www.espoonlaulu.fi/, https://www.esmila.com/ →

 

Date And Time

28/08/2021 at 13:30 to
28/08/2021 at 15:00
 

Event Category

Share With Friends