Anmäl ditt program till Esbodagen

Vi genomför Esbodagens evenemangskalender i år som en del av Visit Espoos evenemangskalender. Evenemanget registreras således via Visit Espoos webbplats, och hela programmet för Esbodagen finns på Visit Espoos webbplats. Nedan hittar du instruktioner om hur du registrerar ditt program för Esbodagen.

Instruktioner för evenemangsregistrering

 1. Logga in på tjänsten och skapa en arrangörsprofil i Visit Espoos evenemangskalender om du inte redan har en. Instruktioner finns här.
 2. Du kan börja skapa ditt evenemang efter att ha skapat arrangörsprofilen. Detaljerade instruktioner som skapats av Visit Espoo finns här.
 3. När du registrerar ditt evenemang som en del av Visit Espoos evenemangskalender kan du välja olika aktuella ämnen, teman och taggar. Dessa möjliggör för evenemangsbesökare att komma åt separata sidor där evenemang av en viss tid eller tema samlas.
 4. Under menyn ”Aktuellt” väljs Esbodagens evenemang för Esbodagen 2024
 5. Du kan välja ett tema för evenemanget som bäst beskriver det. Till exempel skulle ett naturutflykt passa temat natur & välmående.
 6. Utöver dessa använder vi taggar på vår egen temsida, varifrån du kan välja den som bäst beskriver ditt evenemang: natur, välmående, konst, kultur, museum, barn, musik, sport. På detta sätt kan vi lyfta fram evenemang på Esbodagens temasida efter ämne.
 7. Vi går igenom alla anmälningar för Espoo-dagens evenemang, så om någon tagg eller hashtag saknas lägger vi till den i evenemangsregistreringen.
 8. Du kan också redigera dina egna evenemang i efterhand, och det är klokt att hålla texten, bilderna och detaljerna aktuella.
 9. Alla evenemang på lördagen den 31 augusti måste vara gratis. Betalt program kan ordnas på fredagen den 30 augusti.

Vi inbjuder alla företag i Esbo att delta i Esbodagen. Företag kan närma sig Esbodagen genom sina egna aktiviteter genom att ordna till exempel en öppen dag eller någon kampanj för Esbodagen.  

 1. Om du som företag ordnar ett evenemang kan du anmäla det till Visit Espoos evenemangskalender som andra evenemang.  Därför ingår allt evenemangsrelaterat innehåll i den tvådagarskalender för Esbodagen.

 2. Övrigt innehåll, såsom kampanjer, samlas i ett eget programerbjudande. Kampanjer rapporteras som en del av Esbodagen med sin egen blankett, och vi kommer att samla en sida för kampanjer under sommaren.

 3. Vänligen anmäl ditt företags innehåll för Esbodagen senast i slutet av juni antingen i Visit Espoos evenemangskalender eller med hjälp av formuläret som publiceras senare .