Tapahtumien ilmoittaminen ohjelmistoon

Toteutamme tänä vuonna Espoo-päivän tapahtumakalenterin osana Visit Espoon tapahtumakalenteria. Tapahtumailmoittaminen tapahtuu siis Visit Espoon sivujen kautta, ja koko Espoo-päivän ohjelma löytyy Visit Espoon sivuilta. Alta löydät ohjeita siihen, miten ilmoitat ohjelmasi Espoo-päivään.

Ohjeita tapahtumailmoittamiseen

 1. Kirjaudu sisään palveluun ja luo järjestäjäprofiili Visit Espoon tapahtumakalenteriin, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Ohjeet löytyy täältä.
 2. Voit aloittaa tapahtuman luomisen järjestäjäprofiilin luomisen jälkeen. Tarkat Visit Espoon luomat ohjeet löytyy täältä.
 3. Kun ilmoitat tapahtumaasi osaksi Visit Espoon tapahtumakalenteria, voit valita erilaisia ajankohtaisia aiheita, teemoja ja tägejä. Näiden avulla tapahtumakävijät pääsevät erillisille sivuille, joihin on koottu tietyn ajankohdan tai teeman tapahtumia.
 4. Ajankohtaista-valikosta Espoo-päivän tapahtumille valitaan Espoo-päivä 2024.
 5. Voit valita tapahtumalle sellaisen teeman, joka kuvaa tapahtumaasi parhaiten. Esimerkiksi luontoretkeen sopisi luonto & hyvinvointi -teema.
 6. Teemme Espoo-päivän teemasivulle nostoja, ja käytämme niitä varten tägejä. Käymme lisäämässä tägit samalla, kun hyväksymme ilmoittautumisen.
 7. Visit Espoon sivut ovat suomeksi ja englanniksi, ja suosittelemme tekemään tapahtumailmoituksen näillä kahdella kielellä. Suosittelemme lisäämään myös ruotsinkielisen käännöksen tapahtumalle.
 8. Omia tapahtumia pääsee myös muokkaamaan itse jälkeenpäin, ja teksti, kuvat sekä yksityiskohdat kannattaa pitää ajan tasalla ja houkuttelevina.
 9. Huomioithan, että kaikkien lauantain 31.8. tapahtumien tulee olla maksuttomia. Maksullista ohjelmaa voi järjestää perjantaina 30.8.

  Huom! Mikäli et itse halua ilmoittaa tapahtumaa osaksi Espoo-päivän tapahtumakalenteria, laita meille sähköpostia espoo.paiva@espoo.fi. Kerro sähköpostissa tapahtuman tiedot (tapahtuman nimi, ajankohta, paikka) ja lisää siihen esittelyteksti sekä kuva. 

Kutsumme kaikki espoolaiset yritykset osallistumaan Espoo-päivään. Yritykset voivat lähestyä Espoo-päivää oman toimintansa kautta järjestämällä muun muassa avoimien ovien päivän tai jonkin Espoo-päivän kampanjan. 

 1. Jos järjestät yrityksenä tapahtuman, voit ilmoittaa sen Visit Espoon tapahtumakalenteriin muiden tapahtumien tavoin.  Kaikki tapahtumalliset sisällöt ovat siis mukana Espoo-päivän kaksipäiväisessä tapahtumakalenterissa. Huomioithan, että kaikki lauantain tapahtumat ovat maksuttomia.

 2. Muut sisällöt, kuten kampanjat, kootaan omaan ohjelmistotarjottimeen. Kampanjat ilmoitetaan osaksi Espoo-päivää omalla lomakkeella, ja kokoamme kampanjoista oman sivun kesällä.

 3. Ilmoitathan oman yrityksesi Espoo-päivän sisällön kesäkuun loppuun mennessä joko Visit Espoon tapahtumakalenteriin tai  lomakkeella, joka julkaistaan pian.